пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Популярний американський стартап Beyond Meat виходить на український ринок з бургерами і ковбасками з рослинного м’яса. Ексклюзивний дистриб’ютор інноваційного продукту — ТОВ «Вест Мілз».
У всьому світі рослинне м’ясо — це звичайна частина раціону як для вегетаріанців, так і для м’ясоїдів. Зовсім скоро на українському ринку нішу рослинних продуктів займе американський стартап Beyond Meat. Ексклюзивним дистриб’ютором Beyond Meat стала компанія Вест Мілз Станіслава Луцковича та Олександра Корзуна.
Незабаром бургери, ковбаски та інші страви на основі продуктів від Beyond Meat можна буде спробувати в усіх найпрогресивніших ресторанах країни. Першим містом, в якому з’явиться продукція, буде Київ.
Першими закладами, в яких можна буде спробувати страви з рослинного м’яса, стануть: ЖЗЛ, Queen, The Burger, Not only Fish, Avalon, Mocco, Normal, Havana, Fabius, Villa Riviera, Маяк, Bassano, Champion Hall, мережа Star Burger та сім’я ресторанів Діми Борисова.
Також, вже в цьому місяці, продукт з’явиться в меню учнів школи Midgard, в коворкінг IZONE, в популярних кейтерингових компаніях і службах доставки їжі. А згодом котлети і ковбаски з рослинного м’яса можна буде знайти на полицях супермаркетів.
Факти:
Головна ідея стартапу — етичне споживання. Під цим терміном мається на увазі покупка продуктів і товарів, випущених з мінімальною шкодою для людей, тварин і планети в цілому. При цьому засновник стартапу заявляє, що Beyond Meat цілеспрямовано уникає засудження людей, які їдять м’ясо. І підкреслює, що далеко не всі покупці Beyond Meat вегетаріанці.
«Україна — дуже прогресивна країна, я бачу і, не з чуток знаю, що у нас є потенціал для розвитку будь-якої екологічної ініціативи. Тим більше, якщо це смачно і корисно. Я радий, що нас підтримали багато ресторанів, організації і навіть школа. У той час, як в Україні виробництво м’яса з кожним роком збільшується, ми готові запропонувати гідну йому альтернативу », — говорить директор ТОВ» Вест Мілз «Станіслав Луцкович.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi