На Подолі відкриється пекарня «Спельта» - PostEat

пошук

На Подолі відкриється пекарня «Спельта»
27-09-2022 0 1509


Шеф-кухар Ілля Сьомін готує до відкриття нову пекарню «Спельта» на Подолі. 

“Спельта – незалежна пекарня, чиї працівники закохані у виробництво хлібних та листкових виробів тривалої ферментації з простих, але високоякісних локальних продуктів. Наша команда сфокусована на виробництві найкращого хліба та випічки, наскільки це дозволяють нам наші знання. ми надихаємося різними традиційними німецькими, італійськими, бельгійськими, французькими та американськими техніками, модернізуючи їх та беручи до уваги локальний органічний продукт, використання якого вважаємо необхідною умовою для створення унікальних, вже українських, хліба та випічки. Ми хочемо, щоб якісний хліб став доступним кожному українцю”, — йдеться на сайті пекарні.

Заклад має незабаром відкритися за адресою: вул. Ярославська, 21.

Фото: «Спельта»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi