«Натуральні вина — повна х**нь»: ресторатор розкритикував винний тренд - PostEat

пошук

«Натуральні вина — повна х**нь»: ресторатор розкритикував винний тренд
14-02-2020 0 1721


Співвласник винних барів Like a Local’s wine bar Сергій Клімов висловив думку, що тренд натуральних вин аналогічний сироїдінню та розповів чому не варто платити 600-800 грн за пляшку «скислого мутного компоту».

У своєму дописі Сергій Клімов звернув увагу на аромати деяких натуральних вин в яких можна знайти тони «тухлої дичини», «скислих яблук», «мокрої собаки» та інших «огидних ароматів та смаків». «Задумайтесь, яка мікрофлора живе в цих винах», — запитує читачів ресторатор. Розкритиковані були й деякі торгівці натуральними винами, які в обгортці «справжнього й автентичного» обманюють споживачів.

В останній частині допису ресторатор наголошує, що виступає за натуральність, але чесну. Закликає пробувати натуральні вина у місці їх виробництва, бо «стрес транспортування» погано впливає на їх якість та звертає увагу на українські натуральні вина.

В коментарях до допису розгорнулась дискусія з аргументами «за» і «проти» натуральних вин.

Зокрема деякі коментатори припустили, що категорична оцінка натуральних вин, як обману споживачів невірна. Позаяк і серед класичних вин вдосталь неякісного продукту. Поділ продукції на якісну та неякісну був би об’єктивним.

В коментарях є й ті, хто підтримав критику натуральних вин, — «Нарешті хоч хтось написав, що король-то голий!».

Нагадаємо, що 29 лютого з 12:00 до 21:00 у Києві пройде SuperNatural Wine Festival для шанувальників натуральних вин.

Фото: facebook.com/rawwineworld


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi