Новий формат Très BRANCHÉ: перше французьке бранч-кафе в Україні! - PostEat

пошук

Новий формат Très BRANCHÉ: перше французьке бранч-кафе в Україні!
14-11-2019 0 1160

Партнери

Автор


 
Один китайський філософ зазначив, що хороший сніданок не замінить хороший обід. Проте ж мова не йде про бранчі?
 
Листопад 2019 оголошується новою точкою відліку для Très BRANCHÉ. Гості часто плутали назву, кажучи «Бранче» замість «Бранше». Можливо, – подумали в закладі, – це знак долі?
 
Тому, з 13 листопада Бранше перетворюється на повноцінне бранч-кафе – «Très BRANCHÉ — brunch café à la mode». Де сніданок наступає тоді, коли прокинулися, на обід можна замовити ситний бранч Grand з усім найсмачнішим в одній тарілці (навіть супом), а сирники скуштувати хоч і о 19:00. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 
Проте, не варто забувати, що Très BRANCHÉ – це частина сім’ї французьких ресторанів. Тому найулюбленіші французькі спеціалітети та авторські страви на основі французької класики продовжать дивувати справжніх гурме!
 
Особливої уваги заслуговує меню бару: оновлена карта французьких вин (демократичних й «для особливої події»), 4 авторські бранч-коктейлі Bloody Mary та healthy-напої на основі матча!  
 
Тост з авокадо, смаженим домашнім сиром, карамелізованою грушею та диневим конфітюром (145 грн), тост з крем-чізом, хрустким беконом, карамелізованим бананом, горіхами та кленовим сиропом (145 грн), йогурт з матча з гранолою та фруктами (138 грн), солоні сирники з запеченими овочами та солодким чилі соусом (155 грн), бранч BEAUCOUP з завжди різним супом, курчам на грилі, диким рисом, яйцем в круту, рататуєм та мікс-гріном (550 г / 152 грн) і багато іншого. Щодня з 8:30 до 23:00. Гостей чекають кожного дня на Лисенко, 4!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi