Новий заклад: 40 кранів розливного пива в ресторані «П'ятниця» у Львові - PostEat

пошук

Новий заклад: 40 кранів розливного пива в ресторані «П'ятниця» у Львові
22-01-2020 0 4988


Назва: «П’ятниця. Пивний ресторан хорошого настрою»

Де: м. Львів, вул. Зубрівська, 38

Формат: пивний ресторан

25 січня о 12 годині у Львові в тестовому режимі відкривається пивний ресторан «П’ятниця». Заклад знаходиться у мікрорайоні Сихів на вулиці Зубрівська, 38.

«П’ятниця» —  це понад 1000 кв.м. їжі, пива і настрою! Ми маємо чим перевершити ваші очікування: найбільший вибір — 40 кранів крафтового пива, смачна та зрозуміла їжа, живі розмови і танці з вечора до світанку. А поки Ви відпочиваєте, діти можуть бавитися у найбільшій дитячій кімнаті міста. «П’ятниця» — це особливий ресторан, адже яка різниця, який сьогодні день, якщо у нас завжди «П’ятниця», — так описують заклад на сторінці на Facebook. Незабаром обіцяють офіційне відкриття закладу із крутою вечіркою та безлімітним пивом.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ну що, починаємо! З 25 січня працюємо щодня з 12.00 в тестовому режимі! Знижка — 25 %! 40 кранів розливного пива! 1000м простору для живих розмов і драйвового відпочинку! Смачна і зрозуміла їжа! Приходь за адресою: Зубрівська 38, (будівля SportLife) Тел для інформаціі і бронювання столиків: 068-007-79-77 Незабаром офіційне відкриття з крутою вечіркою та безлімітним пивом! #piatnytsya_rest #beer #restaurant #lviv #new #hr #team #work

Публикация от Pyatnytsya_rest (@pyatnytsya_rest)

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi