Новий заклад: авторські коктейлі та паназійська кухня в SAGA 25 на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад: авторські коктейлі та паназійська кухня в SAGA 25 на Подолі
11-09-2019 0 2235


Назва: SAGA25 cocktail bar & kitchen

Де: вул. Сагайдачного, 25

Формат: ресторан, коктейльний бар

Бюджет: ₴₴

Ресторан и коктейльний бар SAGA25 cocktail bar & kitchen розпочав роботу на Подолі. Заклад відкрився в тестовому режимі на вулиці Сагайдачного, 25. Це вже третій заклад мережі HEDONIST Gastro Family (Hedonist, Bootlegger). Концепція закладу закладена у її назві — у меню після тестового режиму залишиться 25 коктейлів та 25 страв.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Коктейльну карту SAGA25 cocktail bar & kitchen розробив шеф-бармен мережі закладів  HEDONIST Gastro Family Олександр Осіпов — в ній представлені авторські позицій та улюблені багатьма класичні коктейлі. Коктейлі в карті розділені на 7 категорії за основою напою: віскі, текіла, джин, бренді, горілка, ром, ігристе. На період тестової роботи вартість усіх коктейлів однакова — 149 грн (5€). В SAGA25 cocktail bar & kitchen ви можете спробувати твісти на класичні коктейлі — Old Fashioned 69, Bloody Maria, Basil Cooper, Boulevardier #3.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Різноманітне меню для SAGA25 cocktail bar & kitchen розробили шеф-кухарі мережі Дмитро Паришкура та Віталій Заварженко. Вони поєднали американську та паназійськау кухню — в закладі можна спробувати бургери, хот-доги, локшину WOK та сага рамен. Крім цього, в меню є закуски, кілька салатів та десерти. Рекомендуємо спробувати чізбургер 2.0 з яловичини з картоплею фрі та трюфельним соусом айолі (159 грн), хот-дог з цибулевим конфі з фрі та трюфельним айолі (89 грн), локшину WOK з телятиною (139 грн) та сага рамен з грибами (129 грн).

Кожні вихідні, починаючи с вечора п’ятниці, в SAGA25 cocktail bar & kitchen планують організовувати вечірки за участю відомих діджеїв в стилі funk та disco. Заклад працює щодня з 12:00 до 00:00 (в п’ятницю та суботу до 3:00).

Фото: SAGA25


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi