Новий заклад: грузинська кухня у ресторані Patio на Троєщині - PostEat

пошук

Новий заклад: грузинська кухня у ресторані Patio на Троєщині
15-07-2019 0 2627


Заклад: Patio. Georgian food

Де: Київ, вул. Бальзака, 7а

Формат: ресторан грузинської кухні

Бюджет: $$

Ресторан грузинської кхні «Patio. Georgian food» почав роботу на початку липня. Заклад розташований на вулиці Бальзака, 7а.

«Patio. Georgian food — затишний куточок з особливою атмосферою, де готує для вас тандем досвіду та молодості, — розповідаються у закладі. — Досвідчений шеф-кухар Віра Перепеченко та молодий амбійційний грузинський су-шеф Лаша Авазашвілі з увагою та коханням ставляься до кожного замовлення».

У меню ресторану — 8 видів хачапурі, серед яких хачапурі по-аджарськи, по-мегрельськи, по-імертинськи, а також 5 видів хінкалі з різними начинками: з бараниною, телятиною та свининою, з сулугуні та імертинським сиром, з білими грибами та з лососем. Готують також гарячі та холодні закуски, грузинські супи та салати на кшталт салату із запеченого буряка, листям мангольда та грузинським сиром або салату із запечених овочів, з горіховою пастою та грінками.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У якості основних страв пропонують чашушушлі, чкмерулі, чанахі, оджахурі, урча тапака та інше. Можна також замовити страви на вугіллі — шашлик з лосося, свинини та телятини, люля-кебаби та овочі-гриль.

У барній карті — грузинські, українські та італійські вина, класичні коктейлі та міцний алкоголь як-от домашня чача, грузинський бренді, віскі, текіла, джин тощо.

Фото: Patio. Georgian food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi