Новий заклад. Івано-Франківськ: піца, хачапурі та вино у «Жито бістро» - PostEat

пошук

Новий заклад. Івано-Франківськ: піца, хачапурі та вино у «Жито бістро»
08-02-2024 0 450


Де: м. Івано-Франківськ, площа Міцкевича, 6

Формат: італійсько-грузинське бістро

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380502252200

Instagram

«Жито бістро» — новий гастрономічний простір, що відкрився у серці Івано-Франківська. Він об’єднує в собі італійську та грузинську кухні з українською гостинністю. В основі меню особливе місце займають страви з тіста, які готують на дровах.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Серцем «Жито бістро» є унікальна піч на дровах. Серед фірмових страв — ароматна піца з ферментованого тіста на заквасці, хачапурі, хінкалі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Заклад пишається своєю пастою та равіолі власного виробництва з борошна твердих сортів пшениці семола. Також у закладі широка винна карта, в якій представлені цікаві позиції з Італії та Грузії. Серед інших позицій — домашнє лімончелло та концептуальні коктейлі. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Поєднання італійської та грузинської кухонь максимально задовільняє потреби, як батьків з дітьми, так і ділових людей, які цінують якість та швидкість. Заклад є повністю доступним для маломобільних людей.

Дещо з меню:

  • Піца з крем песто та печеними томатами — 215 грн,
  • Піца з карамелізованим гарбузом і горгонзолою — 225 грн, 
  • Піца з прошуто та грибами — 225 грн,
  • Хачапурі по-мегрельськи з м’ясом та сиром — 255 грн,
  • Хінкалі з вишнею та ягідною крем-піною — 129 грн,
  • Вітелло тонато — 260 грн, 
  • Равіолі з телятиною та грибним соусом — 155 грн,
  • Тортеліні з куркою та сиром у вершковому соусі — 145 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi