Новий заклад. Київ: мистецький бар «Сюр» на Гончара - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: мистецький бар «Сюр» на Гончара
12-01-2023 0 258


Де: вулиця Олеся Гончара, 40

Формат: мистецький бар

Бюджет: ₴₴

Години роботи: пн-пт 15:00 – 22:00, сб-нд 12:00 – 22:00

Мистецький бар «Сюр» почав роботу в дворику на вулиці Олеся Гончара, простір поєднує в собі формати бара, бістро та кежуал арт-простору. Заклад відкрили Ксенія Гладушевська (Eye Sea Art) і В’ячеслав Фокін — В’ячеслав до цього працював як performance artist у проектах легендарної Марини Абрамович, а Ксенія Гладушевська створила майстерню кераміки Eye Sea Art, яка розташована у сусідніх з баром дверях. Тому у закладі багато витворів мистецтва: керамічних скульптур та живопису від сучасних українських митців.

З їжі пропонують сніданки протягом цілого дня, бургери, салати, супи, пироги, круасани та десерти. В меню є декілька веганських позицій, включаючи веганські бургери з рослинним м’ясом Beyond Meat та кокосові сирники. Незабаром команда закладу планує розширити меню за рахунок донерів та ролів. У барі є великий вибір коктейлів, включно з авторськими білим Negroni та Pisco Sour, різні позиції сухого вина та портвейнів, пиво від 2085. З безалкогольних напоїв можна відмітити каву від 3 Champs Roastery, лимонади від Underwood, цитрусові фреші та мілк-шейки. 

Щоб поєднати мистецтво та алкоголь, «Сюр» вводить унікальний формат Art pairing: презентується одна з художніх робіт, яку можна побачити в просторі, у поєднанні з напоєм, який їй найбільш пасує. У просторі також проводяться регулярні виставки, кінопокази та лекції. В закладі завжди є електрика, тому простір може функціонувати в режимі коворкінгу та надавати відвідувачам можливість працювати у закладі з самого ранку.   

Дещо з меню:

  • Кокосові сирники (веганські) — 145 грн
  • Англійський сніданок — 165 грн
  • Meat бургер (м’ясний) — 195 грн
  • Beyond Meat бургер (веганський) — 225 грн
  • Салат з тунцем та авокадо — 195 грн
  • Небесний тарт з фундуком — 99 грн

Фото надані закладом

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi