пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: вулиця Олеся Гончара, 40
Формат: мистецький бар
Бюджет: ₴₴
Години роботи: пн-пт 15:00 – 22:00, сб-нд 12:00 – 22:00
Мистецький бар «Сюр» почав роботу в дворику на вулиці Олеся Гончара, простір поєднує в собі формати бара, бістро та кежуал арт-простору. Заклад відкрили Ксенія Гладушевська (Eye Sea Art) і В’ячеслав Фокін — В’ячеслав до цього працював як performance artist у проектах легендарної Марини Абрамович, а Ксенія Гладушевська створила майстерню кераміки Eye Sea Art, яка розташована у сусідніх з баром дверях. Тому у закладі багато витворів мистецтва: керамічних скульптур та живопису від сучасних українських митців.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
З їжі пропонують сніданки протягом цілого дня, бургери, салати, супи, пироги, круасани та десерти. В меню є декілька веганських позицій, включаючи веганські бургери з рослинним м’ясом Beyond Meat та кокосові сирники. Незабаром команда закладу планує розширити меню за рахунок донерів та ролів. У барі є великий вибір коктейлів, включно з авторськими білим Negroni та Pisco Sour, різні позиції сухого вина та портвейнів, пиво від 2085. З безалкогольних напоїв можна відмітити каву від 3 Champs Roastery, лимонади від Underwood, цитрусові фреші та мілк-шейки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Щоб поєднати мистецтво та алкоголь, «Сюр» вводить унікальний формат Art pairing: презентується одна з художніх робіт, яку можна побачити в просторі, у поєднанні з напоєм, який їй найбільш пасує. У просторі також проводяться регулярні виставки, кінопокази та лекції. В закладі завжди є електрика, тому простір може функціонувати в режимі коворкінгу та надавати відвідувачам можливість працювати у закладі з самого ранку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi