Новий заклад. Київ: моноформат «Селёдочная» від «Черноморки» на Січових Стрільців - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: моноформат «Селёдочная» від «Черноморки» на Січових Стрільців
23-09-2020 0 2261


Назва: «Селёдочная» 

Де: вул. Січових Стрільців, 35

Формат: рибний ресторан

Години роботи: з 11:00 до 23:00

Телефон: +380687540505

Бюджет: ₴₴

25-го вересня о 19:00 в Києві відкриває свої двері друга «Селёдочная» від «Черноморки» на Січових Стрільців. Це монопродуктовий формат з великим вибором риби: матіас, голландський і норвезький оселедець, івасі, макрель, хамса, анчоуси, пузанок. В меню також різні форшмаки, салати «Шуба» і «Мімоза» з цією рибою. Меню «Селёдочной» на Січових Стрільців буде розширено основними стравами: котлетки з оселедцем, пельмені з крилем, паста з молюсками і мідії в різноманітних соусах.

Це другий заклад такого формату, який буде працювати по франшизі. Обидва заклади розташовані в Києві, і незабаром заплановане відкриття «Селёдочной» в Черкасах. Проєкт отримав срібну відзнаку Міжнародної премії «Пальмова гілка ресторанного бізнесу» 2019 року і особливу нагороду від журі конкурсу. А також став фіналістом національної премії «СІЛЬ» в номінації «Відкриття року».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

На відкритті «Селёдочной» на Січових Стрільців будуть пригощати мідіями, форшмаком, хамсою, розливати просеко і пиво — і все це під музику вуличних музикантів.

Дещо з меню:

  • оселедець норвезький – 54 грн/100 г,
  • макрель слабої солі – 48 грн/100 г,
  • намазка з тунця – 98 грн,
  • форшмак класичний з блакитної макрелі – 82 грн,
  • салат «Рибацький» з оселедцем – 108 грн,
  • крем-суп з оселедця – 69 грн,
  • пельмені з крилем – 115 грн,
  • мідії у вершковому/часниковому/томатному соусі – 96 грн,
  • бургер з оселедцем матіас під ніжним соусом з хрону та зеленого яблука – 149 грн.

Мережа гастрономічних крамниць «Чорноморка» — самі ловимо рибу, солимо, смажимо і продаємо гуртом. Компанія «Чорноморка» заснована у 2013 році в Києві, поставляє рибу і морепродукти в ресторани і великі маркети Києва, а також в інші міста України. Зараз «Чорноморка» — це 11 гастрономічних крамниць «Чорноморка», що пропонують купити власний свіжий улов Чорного моря додому або насолодитися ним на місці. У 2018 році компанія відкрила монопродуктовий формат «Селёдочная» з великим вибором різної риби власного вилову та засолу в Києві. 20-го вересня 2019 р. мережа поповнилася ще одним монопродуктовим форматом «Анчоусна», що спеціалізується на дрібній рибі власного улову. Франшизи проєкту «Анчоусна» вже відкриті у Львові, Вінниці та Білій Церкві. Найближчим часом планується відкриття франшиз у м. Ірпінь, Полтава, Дніпро, Бровари. У 2019 мережа “Чорноморка” отримала відзнаку “Вибір року” як кращий рибний ресторан. 

Рибу в «Чорноморці» ловлять самі на власному Причалі в Одеський області, с. Миколаївка, вул. Чорноморська, 115. На базі власного причалу розміщена крамниця «Чорноморка», де можна купити свіжий вилов, ресторан, де готують свіжий улов, а також проводять рибацькі екскурсії та рибні майстер-класи. Вже у вересні тут планують відкрити перші номери у готелі.

Фото: «Селёдочная»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi