Новий заклад. Київ: пивний бар SPIN в goodwine - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: пивний бар SPIN в goodwine
12-06-2024 0 344


Де: вул. Мечнікова, 9

Години роботи: кожного дня з 11:00 до 22:00

Instagram

goodwine відкриває пивний бар SPIN, де планує розливати одразу 4 позиції з кранів, приймати гостей на пивні та еногастрономічні дегустації з їжею, презентувати позиції, що вперше приїжджають в goodwine: власні марки та колаборації з найкращими пивоварнями України та проводити івенти. Фокус тут поставили на розкриття багатства смаків напою і, шануючи напій, гостям подають пиво в келиху спеціальної форми, яка підкреслює його смак. 

За баром окрім розливних позицій можна буде спробувати будь-яке пиво з асортименту goodwine. Культовий крафт — гордість команди: Baladin, Lervig, Basqueland, Verdant, Omnipollo, Mikkeller. Поряд із зірковим баварським Ayinger, американським Sierra Nevada, японським Hitachino, трапістом Chimay стоїть бельгійський 3 Fonteinen, зварений при монастирі баварський Andechs. Всього в пивному барі SPIN представлено близько 350 різних позицій.

Фішка бару — еногастрономічні дегустації, що наразі доступні лише за попереднім записом. На них гостей вчать створювати видатні поєднання пива з їжею і відкривати нові смаки. Сюди слід приходити, щоб дізнатися, що темний стаут ідеально смакує з ванільним пломбіром, дикий бельгійський гьоз із козиним сиром, малина в шоколаді із ягідним берлінер вайсом. Замовлення дегустацій можна здійснити через інстаграм сторінку spin.beer.bar або за телефоном 0937378008 (Олександр Кириленко).

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi