Новий заклад. Київ: коктейлі, сендвічі та піца у takeaway форматі в Point 66 - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: коктейлі, сендвічі та піца у takeaway форматі в Point 66
20-08-2024 0 417


Де: вул. Антоновича, 48А

Формат: takeaway 

Години роботи: пн-чт 09:00-22:30, пт 09:00-23:00, сб 10:00-23:00, нд 10:00-22:30

Instagram

Point 66 — новий заклад на Антоновича з чесними коктейлями та класною їжею у takeaway форматі. Він є продовженням фудтраків, які працюють на Столичному ринку та мають назву Route 66. Всередині практично немає посадкових місць, тому орієнтир закладу — саме на швидкість та takeaway. 

Головна особливість Point 66 — tap система на барі, яка дозволяє видавати відвідувачам напої за хвилину після замовлення. Вона спеціально адаптована для того, щоб видавати коктейлі, включно із сауерами, швидко, але без втрати якості. Їх видають у стакані, zip-пакеті to go або у пляшках. 

Коктейлі та всі напої (лимонади, тонік, квас) готують на власному виробництві — це дозволяє отримувати високу якість і зберігати помірну ціну. За бар відповідає співвласник та шеф-бармен закладів Артем Лебедєв («Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», «Ресторани Гусовських», «Вечірній»). 

За їжу у Point 66 відповідає Олег Старун (Steakhouse, Beef). Воно виважене, тому у кожній категорії небагато позицій, але вони розраховані так, щоб закрити максимум потреб та віддаватися максимально швидко. У меню піца на ферментованому тісті, сендвічі, салати, вареники та кілька десертів. 

Дещо з меню:

  • сендвіч із копченою куркою та сиром — 125 грн,
  • сендвіч вітело тоннато — 145 грн,
  • салат з ростбіфом та овочами — 120 грн,
  • піца з білими грибами та прошуто — 269 грн,
  • Whiskey Grapefruit Smash — 139 грн,
  • Coconut Pistachio Sour — 139 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: сучасна українська кухня в ресторані «Стрічка»

Новий заклад. Київ: автоматизований бар «Пароль Апероль» на Саксаганського

Новий заклад. Київ: італійська кухня в ресторані Si на Прорізній

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi