МІШЕЛЬ РУ Молодший / Le Gavroche - PostEat

пошук

МІШЕЛЬ РУ Молодший / Le Gavroche
04-04-2018 0 1931


В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.

МІШЕЛЬ РУ Молодший / Le Gavroche

Тренди вже пройшли повне коло, і зараз ми можемо спостерігати повернення до цінностей, які мали найвищу вагу в часи, коли мої батько з дядьком у 1967 році відкрили «Le Gavroche». Нині ми бачимо як великий акцент робиться на свіжих інгредієнтах, а шефи дедалі більше замислюються над походженням своїх інгредієнтів. Співвідношення ціни до якості також набуло важливості повсюдно, і гості шукають шефів, котрі можуть забезпечити найкращий продукт за найкращою ціною.

MICHEL ROUX JR. / Le Gavroche

Trends have gone full circle really and we are currently seeing a return to values that were of the utmost importance when my father and uncle first launched Le Gavroche in 1967. We are witnessing a real emphasis on the use of fresh ingredients, with chefs thinking more about where their ingredients have come from. Value for money has also become more important across the board, whether it is diners looking for a great deal or chefs trying to source the best produce at the best price.

 

Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.

Замовити журнал можна за посиланням

 

Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:

Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»

CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY

COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL

СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ /BARVY vs ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN

ВОЛОДИМИР ТАШАЄВ 

ҐІЯ ХУЧУА / ШОТІ

ЖЕНЯ МИХАЙЛЕНКО / Noodle vs Marketing / Bánh mì vs Marketing

ІГОР КРАМАРЕНКО / MANU

ІГОР МЕЗЕНЦЕВ / FARSCH

КСЕНІЯ АМБЕР / SLOW PIGGY

МІРАЛІ ДІЛБАЗІ / ГОСТЕРІЯ ХАТА ПОДОПРИГОРА

ОЛЕКСАНДР ЯКУТОВ

ВОЛОДИМИР ЯРОСЛАВСЬКИЙ / Lucky Restaurant Vinoteque

ЕКТОР ХІМЕНЕС-БРАВО / BAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi