Новий заклад. Київ: «Віброкавʼярня» — «місце без сорому та обмежень» на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: «Віброкавʼярня» — «місце без сорому та обмежень» на Подолі
02-08-2024 0 521


Де: вулиці Верхній Вал, 54

Формат: кав’ярня-крамниця для дорослих-лекторій

Години роботи: пн-нд 09:00 — 21:00

Instagram

Проєкт «Віброкав’ярня» відкрився у липні на Подолі. Засновниці Марія та Анна зустрілись на курсі зі стендапу, жартували-жартували та всерйоз відкрили не звичайну кавʼярню. Марія Снігур, власниця компанії Wood W.A.M та кав’ярень Сoffee Capital. Анна Галаєва — лікар, секспросвітниця та власниця крамниці для дорослих DILDOM, авторка та ведуча ютуб проекту СЕКСПРОСВІТ.

Засновниці хотіли створити «місце без сорому та обмежень», де можна буде дізнатись про задоволення більше, тому «Віброкавʼярня» — це 3 задоволення в одному місці. Кава власної обсмажки від профі бариста, простір едукаційної крамниці для дорослих DILDOM та лекторій для творчих зустрічей, презентацій та майстер класів. До кави пропонують сендвічі, салати та різноманітні десерти від кращих пекарень Києва. 

Створюючи «Віброкавʼярня», Анна та Марія намагались піти від стереотипів в інтерʼєрних рішеннях — тут ви не побачите чорного, червоного, полуничок і бананів. Але побачите старі обкладинки плейбою, світильник з фото супер моделей 90-х, вінтажний сервант, який слугує вітриною для «іграшок» і ще багато цікавих рішень. В просторі планють дивитись старі фільми з друзями, проводити зустрічі з митцями, міні-ярмарки та виставки, майстер-класи та лекції сексологів, психологів, трансформаційні ігри тощо, зокрема, простір також можна орендувати. 

Кавʼярню можуть відвідувати всі бажаючі, а вхід на заходи в другій (лекційній) залі може бути обмежено за віком залежно від теми. Також заклад є pet-loving, тож для чотирилапих завжди є свіжа вода і ви можете проводити з ними час в кав’ярні без обмежень.

Дещо з меню: 

  • фільтр — 55/75 грн,
  • вершкова кава — 80 грн,
  • авторські лимонади — 95 грн,
  • боул з тунцем чи лососем — 220 грн,
  • веганський рол — 175 грн. 

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: сучасна українська кухня в ресторані «Стрічка»

Новий заклад. Київ: міське кафе «Суспільство 21» на Позняках

Новий заклад. Київ: італійська кухня в ресторані Si на Прорізній

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi