пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: м. Київ, вулиця Верхній Вал, 10
Формат: ресторан середземноморської кухні
Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00
Контактний телефон: +380968662323
Ресторан Novella відкрився 13 лютого на Подолі біля Житнього ринку. Бренд-шеф ресторану Вадим Бжезинський, переможець 7 сезону кулінарного шоу «Майстер Шеф» та випускник французької кулінарної школи Le Cordon Bleu.
В закладі багато простору, який зонований тематичними деталями інтер’єру. В меню поєднали традиції середземноморської гастрономії у з новими тенденціями та авторським баченням бренд-шефа. «Створивши меню, що відображає суть класичних страв, такі традиційні та несхожі одночасно для того, щоб поділитися ними з друзями та родиною», — зазначають у закладі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
В ресторані готують сніданки — з понеділка по четвер вони доступні впродовж всього дня, а в п’ятницю до 12:00. Серед ранкових пропозиціїй — 4 варіації скрембла на тості з гуакамоле, з беконом, з лососем або з креветками, а також бріош з куркою та гуакамоле, дерун з лососем, сирники з ванільним морозивом.
В основному меню ви знайдете брускети, варіації тартару, супи клем чаудер та буябес, кілька видів паст та ризото, 9 видів піци, стейки та страви з морепродуктами. З барної карти можна обрати авторські коктейлі та європейські вина.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Читайте також про нові заклади Києва:
Новий заклад. Київ: ресторан європейської кухні «Думки на смак» на Антоновича
Новий заклад. Київ: суші-кіоск Shibuya на Великій Васильківській
Новий заклад. Київ: кафе-бар ESSEЇСТИ на Лівобережній
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi