пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: Mastro
Де: вул. Костянтинівська, 19
Формат: ресторан італьської кухні
Години роботи: 10:00-23:00
Бюджет: ₴₴
24 червня відкрився новий ресторан італійської кухні Mastro, заклад знаходиться на Подолі недалеко від станції метро «Контрактова площа». В оформленні ресторану власники надихались неповторною атмосферою Риму, яка поєднує дух різних епох, від античності до сучасності. «Наша мета передати атмосферу Італії в центрі Києва», — зазначають в закладі.
Історія Mastro почалася в 2013 році у Римі. — саме там італійський піцайоло українського походження, чемпіон Італії з приготування піци Андрій Злотко відкрив першу Mastro Pizza, яка швидко стала улюбленим і дуже популярним закладом серед жителів та гостей Риму. Вперше в Україні справжня римська піца з‘явилася у 2018 році в Києві. Нині мережа Mastro налічує 3 піцерії в Римі і один ресторан в Києві.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Особливість цієї піци в унікальному рецепті хрусткого ззовні та пухкого в середині тіста, а також у форматі подачі — її випікають у прямокутних формах та продають шматками на вагу. На Костянтинівській відкрили Mastro у розширеному форматі італійського ресторану — тут гості, окрім римської піци, зможуть скуштувати фетучіні власного виробництва, ризото та багато інших страв італійської та європейської кухні. Mastro Bar пропонує винну карту, також гості зможуть насолодитися італійською кавою і десертами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дещо з меню:
Фото: Mastro
Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!
Читайте також:
Перезапуск: столична бістрономія Chang тепер готує азійську кухню
Новий заклад. Київ: роли та боули в ресторані Hakamada Sushi & Bowl на Жилянській
Новий заклад. Київ: тако, роли та морозиво в фуд-трак зоні Food Truck Park на Печерську
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi