Новий заклад. Київ: римська піца та паста в ресторані Mastro на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: римська піца та паста в ресторані Mastro на Подолі
25-06-2020 0 3340


Назва: Mastro

Де: вул. Костянтинівська, 19

Формат: ресторан італьської кухні

Години роботи: 10:00-23:00

Бюджет: ₴₴

24 червня відкрився новий ресторан італійської кухні Mastro, заклад знаходиться на Подолі недалеко від станції метро «Контрактова площа». В оформленні ресторану власники надихались неповторною атмосферою Риму, яка поєднує дух різних епох, від античності до сучасності. «Наша мета передати атмосферу Італії в центрі Києва», — зазначають в закладі.

Історія Mastro почалася в 2013 році у Римі. — саме там італійський піцайоло українського походження, чемпіон Італії з приготування піци Андрій Злотко відкрив першу Mastro Pizza, яка швидко стала улюбленим і дуже популярним закладом серед жителів та гостей Риму. Вперше в Україні справжня римська піца з‘явилася у 2018 році в Києві. Нині мережа Mastro налічує 3 піцерії в Римі і один ресторан в Києві.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Особливість цієї піци в унікальному рецепті хрусткого ззовні та пухкого в середині тіста, а також у форматі подачі — її випікають у прямокутних формах та продають шматками на вагу. На Костянтинівській відкрили Mastro у розширеному форматі італійського ресторану — тут гості, окрім римської піци, зможуть скуштувати фетучіні власного виробництва, ризото  та багато інших страв італійської та європейської кухні. Mastro Bar пропонує винну карту, також гості зможуть насолодитися італійською кавою і десертами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Брускети з сиром горгондзола та грушею – 92 грн,
  • Фетучіні з морепродуктами – 190 грн,
  • М’ясна лазанья – 135 грн,
  • Ризото з куркою та шпинатом – 129 грн,
  • Піца з білими грибами та трюфельною пастою – 270 грн,
  • Піца карбонара з цукіні – 165 грн.

Фото: Mastro

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Перезапуск: столична бістрономія Chang тепер готує азійську кухню

Новий заклад. Київ: роли та боули в ресторані Hakamada Sushi & Bowl на Жилянській

Новий заклад. Київ: тако, роли та морозиво в фуд-трак зоні Food Truck Park на Печерську

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi