Перезапуск: столична бістрономія Chang тепер готує азійську кухню - PostEat

пошук

Перезапуск: столична бістрономія Chang тепер готує азійську кухню
22-06-2020 0 1210


До карантину бістрономія Chang спеціалізувалась на автентичній в’єтнамській кухні, за що була відзначена званням «Найкращий ресторан національної кухні» за версією ресторанної премії «СІЛЬ». Проте власники вирішили змінити концепцію та переформатувати заклад в азіатську бістрономію.

В бістрономії Chang розширили меню, додавши нігірі, роли без рису, фелікс-роли, гьодза та шанхайські пельмені сяолунбао. Із улюблених та відомих гостям страв в бістрономії Chang залишились суп фо, рис та локшина, неми з різними начинками. Також по будням у закладі діють ланчі сети, а для дітей є окреме меню.

Дещо з меню:

  • рол креветка з лонганом — 315 грн;
  • рол без рису з тунцем — 280 грн;
  • гьодзе зі свининою та яловичиною — 145 грн;
  • рис жасмін з курчам та ананасом — 185 грн.

Назва: Chang

Де: вул. Ярославів Вал, 23а

Формат: азіатська бістрономія

Бюджет: ₴₴

Фото: Chang

Ця стаття написана завдяки донейтам на Patreon. Підтримай нас, щоб читати нові матеріали!

Читайте також:

Новий заклад. Київ: риба та морепродукти у новому закладі «Чорноморка» на Печерську

Новий заклад. Київ: стріт-фуд точка з пітами та салатами «Юкі Чапукі» на Німецькій

Новий проєкт. Київ: фуд-маркет Дмитра Борисова Gastrofamily Food Market на Бессарабській площі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi