Новий заклад. Київ: шефське бістро Mish-Mash на Оболоні - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: шефське бістро Mish-Mash на Оболоні
10-08-2023 0 1986


Де: вул. Левка Лук’яненка, 21 (колишня вул. Маршала Тимошенко, м. Мінська)

Формат: шефське бістро

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Mish-Mash — новий заклад від команди Юрія Приємського, засновника шефського бістро Hey guys. Mish-Mash — це інтернаціональне слово, використовується в багатьох країнах, що в переводі означає «змішаний, мішанина». В деяких країнах, як безлад, хаос. Команда та засновник шеф-кухар, Юрій Приємський, переосмислюють приготування локальних продуктів, змішують кухні Італії, сучасного Ізраїлю (сучасна кухня Ізраїлю наразі з акцентом на Азію) та кримськотатарської кухні між собою та надають їм сенсу та яскравого смаку.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Кухня Mish-Mash — це ніби гастро-подорож. Це місце класних людей, де кожен може бути різним та обрати страви під свій смак. Місце класний мрій, дивовижних історій та спогадів. У закладі просторо, багато живих квітів та чудова легка атмосфера, яка налаштовує на відпочинок», — розповідають у закладі. В меню сніданки, кілька салатів та закусок, старви на грилі. Лимонади готують виключно з натуральних на пюре фруктів та ягід. Також є різноманітніа коктейльна карта з цікавими смаками. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Шакшука з буряком та крем-сиром — 160 грн,
  • Гречані млинці з м’ясом — 185 грн,
  • Лабне — 130 грн,
  • Запечені перці з креветками на авокадо кремі — 200 грн,
  • Янтик з яловичиною — 75 грн,
  • Люля кебаб — 220 грн,
  • Долма — 180 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: міське кафе Bruncho біля Маріїнського парку

Новий заклад. Київ: коктейльний бар LUNCA на Ярославовім Валу

Новий заклад. Київ: чайна нової генерації «Бā» на Бессарабці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi