пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: вул. Теодора Драйзера, 4
Формат: стрітфуд
Бюджет: ₴
Графік роботи: с 10:00 до 22:00
Власники закладу «Шаурма на вугіллі» були вимушені покинути Маріуполь у зв’язку з окупацією та вирішили відкрити в Києві продовження свого маріупольського успішного проєкту. Стрітфуд локація з’явилась на лівому березі столиці на масиві Троєщина.
«Концепція нашого закладу — це приготування смачної шаурми на вугіллі. Гриль, на якому працюємо, ми виробляємо самі. Найулюбленіша позиція в меню — це фірмове асорті з куркою, подвійний сир з телятиною та сирна з ананасами зі свинини», — розповідають у закладі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
В меню 8 видів шаурми, як основу можна обрати курятину, свинину чи яловичину. Окрім фірмової шаурми, гості часто замовляють «Першу чорну гостру» у чорному лаваші з шрірачею та перцем халапеньо. Окрім шаурми готують хот-дог франкфуртський, лаваші з сиром та додатками на грилі та картоплю фрі. З напоїв пропонують айран, сік, холодний чай та солодкі газовані напої.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi