Новий заклад. Київ: винний ресторан De Canter food&wine на Великій Васильківській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: винний ресторан De Canter food&wine на Великій Васильківській
10-12-2020 0 1680


Назва: De Canter food&wine

Де: вул. Велика Васильківська, 62/64

Формат: винний ресторан

Години роботи:

Бюджет: ₴₴

Винний ресторан De Canter food&wine розпочав працювати в тестовому режимі біля ст. м. Олімпійська. В ресторані облаштовано п’ять окремих зал: центральна зала з барною стійкою, де можна побачити, як готують піцу у дров’яній печі чи стейк у хоспері; зала вільна від паління; IQOS friendly зала; окрема кімната для приватних подій та тераса з краєвидом на старовинну будівлю Національної оперети та Олімпійський стадіон.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Шеф-кухар ресторану Денис Новохацький (раніше працював у Bursa Hote та Tiger Ukraine) створив меню з авторських реплік на популярні страви, що пасують до вина. Сомельє ресторану Сергій Гірман (відомий за проєктом Whiskey Corner), що нещодавно отримав звання кращого сомельє України за версією Всеукраїнської асоціації виноробів та сомельє, створив збалансовану винну карту з популярних винних хітів та інших цікавих позицій.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Пате з курячої печінки, з беконом, бурбоном, цибулею-порей і обліпихово-манговим конфі – 125 грн,
  • Яловича щока з трюфельним пюре – 245 грн,
  • Піца з дров’яної печі з тигровими креветками, шотландським лососем, грибами шиітаке, лаймом і соусом том ям – 315 грн,
  • Шоколадний кето-десерт з апельсиновим курдом, крихтою горгонзола і цитрусовим філе – 129 грн,
  • Авторський коктейль «Томат та Трюфель» – 205 грн,
  • Авторський коктейль «Йогурт та Лемонграс» – 205 грн.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У ресторані можна зробити замовлення без допомоги офіціанта через сайт закладу. Також є можливість зробити замовлення завчасно — за годину чи за тиждень до запланованого візиту. Перші два тижні тестового режиму роботи ресторану гості можуть замовляти страви за пів ціни в обмін на свої враження про вечерю.

Фото: De Canter food&wine

Читайте також:

Новий заклад. Київ: шніцелі та крафтовий сидр в Itzel на Подолі

Новий заклад. Київ: домашні страви з фермерських продуктів від Napekla

Новий заклад. Київ: ресторан та контактний винний бар GASTRONOM foodwine bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi