пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: De Canter food&wine
Де: вул. Велика Васильківська, 62/64
Формат: винний ресторан
Години роботи:
Бюджет: ₴₴
Винний ресторан De Canter food&wine розпочав працювати в тестовому режимі біля ст. м. Олімпійська. В ресторані облаштовано п’ять окремих зал: центральна зала з барною стійкою, де можна побачити, як готують піцу у дров’яній печі чи стейк у хоспері; зала вільна від паління; IQOS friendly зала; окрема кімната для приватних подій та тераса з краєвидом на старовинну будівлю Національної оперети та Олімпійський стадіон.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Шеф-кухар ресторану Денис Новохацький (раніше працював у Bursa Hote та Tiger Ukraine) створив меню з авторських реплік на популярні страви, що пасують до вина. Сомельє ресторану Сергій Гірман (відомий за проєктом Whiskey Corner), що нещодавно отримав звання кращого сомельє України за версією Всеукраїнської асоціації виноробів та сомельє, створив збалансовану винну карту з популярних винних хітів та інших цікавих позицій.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дещо з меню:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У ресторані можна зробити замовлення без допомоги офіціанта через сайт закладу. Також є можливість зробити замовлення завчасно — за годину чи за тиждень до запланованого візиту. Перші два тижні тестового режиму роботи ресторану гості можуть замовляти страви за пів ціни в обмін на свої враження про вечерю.
Фото: De Canter food&wine
Читайте також:
Новий заклад. Київ: шніцелі та крафтовий сидр в Itzel на Подолі
Новий заклад. Київ: домашні страви з фермерських продуктів від Napekla
Новий заклад. Київ: ресторан та контактний винний бар GASTRONOM foodwine bar
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi