Новий заклад. Київ: ресторан та контактний винний бар GASTRONOM food&wine bar на Володимирській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: ресторан та контактний винний бар GASTRONOM food&wine bar на Володимирській
23-11-2020 0 3212


Назва: Gastronom food&wine bar

Де: вул. Володимирська, 61/11

Формат: магазин, ресторан та контактний винний бар

Бюджет: ₴₴

Контакти: +380960968008

Gastronom food&wine bar — новий заклад в історичному центрі столиці, який працюватиме в форматі магазину, ресторану та контактного винного бару. Заклад розташувався у майже сторічному будинку купця Морозова, де у свій час функціонували кафе-ресторан, булочна-кондитерська, молочний магазин, а в радянські часи гастроном «Дім Морозівський».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В концепції Gastronom food&wine bar об’єднали три формати обслуговування:

  • У зоні «Fast Smart Food» гостям пропонують обрати вже готове меню на сніданок, обід чи вечерю з вітрини закладу. В меню: боули та салати, гарніри з котлетами та страви з рибою, десерти без цукру та локшина без глютену, сендвічі та намазки до хліба.
  • У іншій залі діє основне меню «Slow Smart food» з вишуканими стравами від шеф-кухаря, якими можна неквапливо насолоджуватись. Серед страв є відомі позиції з української кухні: грибна юшка з карпатською фореллю «за рецептом ґазди Василя з Рахова», «улюблений борщ Максима Перепелиці» з півнем і смальцем та голубці з м’ясом півня і сиром горгонзола, «як готує тьотя Соня з Молдованки».
  • «Wine & Dine». В винній карті закладу зібрано більш ніж 140 пляшок вина з різних регіонів світу та підбрані цікаві пейринги зі стравами з основного меню та крафтовими делікатесами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Над меню Gastronom food&wine bar працював Антон Якимчук, за плечами якого відкриття не одного закладу і безліч авторських майстер-класів. Створюючи смаки страв та їх історію, він відштовхувався від географії та біографії продукту. В меню закладу підібрані різні спеціалітети до вина, брускети та тапаси, хліб з паштетами та намазками. Салати з рибою чи м’ясом, сендвічі та тости з сиром раклет. З основних страв представлені стейки з гарнірами та пасти з безглютенової локшини. Страви української кухні представлені в окремому розділі. Також готують десерти без цукру та булочки з кренделями до кави.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Відкриття Gastronom food&wine bar заплановане на 3 грудня. Графік роботи: з 10:00 до 22:00, щодня – в форматі магазину Gastronom, з власною доставкою та навиніс. Ресторан та винний бар працюватимуть з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 22:00.

Фото: Gastronom food&wine bar

Читайте також:

Новий заклад. Київ: саке рисове пиво і суші у Torisho Izakaya Sushi

Новий заклад. Київ: класична римська пінца та домашня паста від Pinzaza

Новий заклад. Київ: музичний хол ресторан та бар ZEIN на Печерську

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi