Новий заклад: китайська гастрономія у CHINA MA - PostEat

пошук

Новий заклад: китайська гастрономія у CHINA MA
11-10-2019 0 2482


Назва: CHINA MA

Де: вул. Георгія Кірпи, 5б

Формат: ресторан китайської кухні.

Бюджет: ₴₴.

Ресторан CHINA MA відкрив двері для гостей 8 жовтня 2019 року у тестовому режимі. У закладі планують вийти з тестового режиму приблизно через два тижні. 

Серед особливостей закладу — два поверхи та дві відкриті кухні, де гості можуть спостерігати за процесом приготування страв особисто. 

В меню закладу – фірмові дімсами та качка по-пекінськи, фреш роли, страви з м’ясом, птицею та морепродуктами, рис та локшина. Крім того, у закладі зібрали рідкісну колекцію сортів чаю, а також гості зможуть замовити 13 авторських коктейлів. У період тестового режиму доступно 7 коктейлів, а також не усі страви в меню. Для любителв вина у CHINA MA запропонують змістовну винну карту.

«Меню ми спеціально розробили так, щоб можна було смачно поєднувати з коктейлями, чаєм і, звичайно ж, ділитися! Sharing-plates — головний гастрономічний принцип CHINA MA. Фірмова для цього позиція і наша гордість — апетитні дімсами: з начинкою з креветок, яловичини, овочів, загорнуті найтоншим різнобарвним рисовим тістом. (…)CHINA MA — це гострота смаку і вражень. Місце, де серце і чай залишаються гарячими, а люди щасливими», — йдеться на сторінці закладу у фейсбуці.

Радимо скуштувати дімсами зі свининою та кімчі (78 грн), курча в лимонному соусі (178 грн), або «креветки том-ям» (168 грн) та смажений рис з овочами (138 грн).

На наступному тижні у закладі діятиме знижка 20% — приходьте та спробуйте першими!

Фото: CHINA MA



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi