Новий заклад. Львів: міське кафе «Гомін» на площі Ринок - PostEat

пошук

Новий заклад. Львів: міське кафе «Гомін» на площі Ринок
24-06-2024 0 572


Де: площа Ринок, 32

Формат: кафе

Години роботи: щодня 09:00 — 22:30

Контактний телефон: +380684144880

Instagram

Міське кафе «Гомін» відкрилось в тестовому режимі на другому з половиною поверсі на площі Ринок, 32. Інтер’єр створили комфортний та спокійний, «ніби у самому центрі міста, але вище на півтора поверхи, тому тут спокійніше». 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За меню відповідає Юрій Кошик (“Дуже висока кухня”), в «Гомоні» сконцентрувались на зрозумій та збалансованій їжі, яка задовольнить кожного — хто шукає знайомі щоденні смаки та цікаві варіації від шефа. 

«Бо комфортна їжа для кожного своя. І так само комфортний простір, спокійний, не кричущий. Ніби у самому центрі міста, але вище на півтора поверхи, тому тут спокійніше», — розповідають про концепт у !Fest.

Пропонують сніданки цілий день, серед страв — картопляний хешбраун з сезонними маринованими овочами, грінки з лососем та з нектарином, печені овочі з страчателлою та солодкі палюшки. З основних страв наразі можна замовити Томлені яловичі щоки з баношем, паста з рапанами та індиче серце з рисом. В коктейльній карті 7 авторських позицій, у винній карті європейські та українські зразки.

Дещо з меню:

  • Печені томати з лабне — 178 грн,
  • Томлені яловичі щоки з баношем — 328 грн,
  • Печені овочі з страчателлою — 226 грн,
  • Ростбіф із анчоусним песто — 198 грн.

В тестовому режимі з 21 червня заклад працює з 70% меню, поступово впроваджуючи всі страви, також інтер’єр ще в процесі довершення. Тимчасово вхід у кафе з площі Ринок, тож в закладі просять «слідкувати за вказівниками».

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Львова:

Новий заклад. Львів: українські страви та традиції в Gazda Cafe на Шевченка

Новий заклад. Львів: ресторан української кухні «МА» в центрі міста

Новий заклад. Львів: гастрономічний простір Dutch Baby на Угорській

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi