Новий заклад. Одеса: кафе Frenchi 29 на Французькому бульварі - PostEat

пошук

Новий заклад. Одеса: кафе Frenchi 29 на Французькому бульварі
18-06-2024 0 564


Де: м. Одеса, Французький бульвар, 41

Формат: кафе с французько-одеською їжею

Години роботи: 09:00-21:00

Контактный телефон: +380737001030

Instagram

Frenchi 29 — нове кафе на Французькому бульварі, який тепер теж входить у зону охорони ЮНЕСКО. До «Френчі 29» легко дістатись з Траси Здоров’я — всього 5 хвилин від колоритного «Собачого пляжу». Фішкою закладу називають тихий сад під балконами будинку 30-х років минулого сторіччя. Музику в саду поки не вмикають, тож можна почути пташок та звуки руху машин по фірмовій одеській бруківці. Інтер’єр не перенавантажений деталями, бо фокус роблять саме на їжі та атмосфері. Можна знайти вінтажний посуд та інші деталі, що обирали на одеській барахолці – Старокінному ринку. Створюючи «Френчі 29», не забули й безбар’єрне середовище, комфортне для людей на кріслах колісних. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Заклад відкрили засновник ITechX Solutions Денис Антонов, інфлуєнсерка Руслана Антонова й ексмаркетологиня закладів LouLou й SUKE Дарія Курилюк«Ми обожнюємо Одесу та її історичний зв’язок з Францією, сучасний тренд на естетику простоти та класичну сатиру. Відображаємо це кохання в усьому: в меню є одеський тюлька тост з солоними лимонами, французькі телячі щічкі у червоному вині, а також макмафін з булочкою від СПÉЛЬТА з омлетом та беконом, натхнений сніданком у Макдональдсі. Це реверанс студентам, бо поруч один з старіших університетів України», — розповідають у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню створювали 3 шефи: Андрій Перешеїн, Євген Кожухар та Роман Кравченко. Воно складається зі сніданків, які подають all day, закусок та вечерь. У «Френчі 29» це називають «серйозною» та «несерйозною» їжою — міксуючи «гастрономічні цікавості з всім зрозумілою їжою», створюють сучасний comfort food. Скоро планують додати натуральні та звичні вина, а також коктейльну карту. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Тюлька тост з солоними лимонами та огірками — 195 грн,
  • Курячий шніцель з молодою картоплею, пармезаном та соусом цезар — 290 грн,
  • Авокадо тост з томатами чері, салатом та перепелиним яйцем — 250 грн,
  • Сирники з вишневим компоте та кокосовим кремом — 170 грн,
  • Ласкаві телячі щічки з пюрешкою — 350 грн,
  • Сендвіч з креветкою панко, солоними лимонами та васабі-майонезом — 290 грн,
  • Сирники з кремом пломбір та вафельною крихтою — 195 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Одеси:

Новий заклад. Одеса: ресторан бессарабської кухні «Мамалига»

Новий заклад. Одеса: тартари, карпачо та севіче в Tar Tar Bar на Троїцькій

Новий заклад. Одеса: ресторан сучасної кухні Grace в серці Аркадії

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi