Новий заклад: PINZARELLA від Дмитра Борисова - PostEat

пошук

Новий заклад: PINZARELLA від Дмитра Борисова
30-12-2019 0 3305


Наприкінці року Дмитро Борисов відкрив новий smart casual формат – Pinzarella. Як і в інших закладах цього сегменту, всі страви коштують до 99 гривень, замовлення готується протягом хвилин, а приготування страв з делікатесних продуктів відбувається на відкритій кухні. Цей формат передбачає роботу офіціантів та «ресторанну» подачу страв. На першому поверсі розташована відкрита кухня та кілька столиків, основна посадка – на другому поверсі закладу.

Меню поділяється на кілька частин. Основні позиції – це пінци та пінси. Пінца позиціонується як аналог римської піци. Це гаряча страва, як швидко готується під замовлення в печі. Вихід кожної пінци біля 300 грамів, тож її можна брати як для одного, так і для двох гостей.
В асортименті класика — «Маргарита» коштує 59 гривень, «4 сири» або, наприклад, пінца з лососем та тигровими креветками – 89 гривень.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Для пінси окремо випікають основу, а далі додають різні соуси та начинки. Наприклад, можна замовити пінсу з мортаделою, печеними перцями та чері (89 гривень), з артишоками та червоним песто (89 гривень), лососем та в’яленими томатами (99 гривень), буратою с трюфельним соусом (99 гривень).Всього в меню 6 видів пінци та 5 видів пінси. Для виготовлення тіста для обох страв використовують три види борошна, а ферментація відбувається щонайменше протягом 28 годин. Розробка рецептура та технології тривала протягом 3 місяців.

Крім того, в меню є окремий моцарела бар. Можна замовити класичний капрезе (89 гривень) солодку або солону страчателу — відповідно з персиком або печеними перцями, оливками та анчоусами (89 гривень) та цілу буратуз трюфельним соусом, каперсами та халапеньо (99 гривень). Ще подають три види Цезаря (від 69 гривень) та 5 видів салатів з кіноа та різними доповненнями. Наприклад, за 69 гривень можна замовити салат з кіноа, авокадо, манго та кремом з артишоків. Десерт – тірамісу. Дуже схожий на одну з фірмових страв іншого закладу – OxotanaOvets, Тобто окремо подається маскарпоне, експресо та трубочки з тіста.

Серед напоїв – лімончело (19 гривень за келих), prosecco (49 гривень), біле на червоне вино, пиво, сидр.

30 грудня на честь відкриття всіх гостей пригощають вином.

Назва: PINZARELLA.

Де: вул. Велика Васильківська, 41.

Формат: smart casual формат італійської кухні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi