Новий заклад: VANO IVANO eat&dance на Богдана Хмельницького - PostEat

пошук

Новий заклад: VANO IVANO eat&dance на Богдана Хмельницького
19-11-2019 0 1481


VANO IVANO eat&dance — новий проєкт столичної мережі закладів грузинської кухні, танцювальний ресторан зі збереженням грузинської гостинності. Заклад почав працювати 10 листопада в тестовому режимі.

Назва: VANO IVANO eat&dance

Де: вул. Богдана Хмельницького, 32

Формат: ресторан грузинської кухні

Бюджет: ₴₴

Новий заклад є концептуальний простором, в якому можна весело проводити час та смакувати грузинські страви. Різноманітність залів VANO IVANO eat&dance дає можливість провести обід або вечерю в бізнес-форматі, зустрітися з друзями в святковій атмосфері, організувати романтичну вечерю та гучно відзначити сімейну подію.

В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви: пхалі (70 грн), чашушулі (119 грн), хачапурі по-аджарськи (129 грн), аджапсандалі (89 грн) та різноманітні м’ясні страви на мангалі. Впродовж листопада діє дегустаційна знижка 20% на все меню. Святкове офіційне відкриття VANO IVANO eat&dance заплановано о 19:00 в п’ятницю, 22 листопада.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У 2019 сім’я грузинських ресторанів VANO IVANO вже відкрила 2 нових ресторани — VANO IVANO Patio на Троєщині та VANO IVANO Megobari на Дарниці.

Фото: VANO IVANO eat&dance



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi