Новий заклад. Харків: сезонне бістро SOL bistro - PostEat

пошук

Новий заклад. Харків: сезонне бістро SOL bistro
15-08-2023 0 1317


Де: м. Харків, вул. Куликівська, 19

Формат: сезонне бістро

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

SOL bistro відкрилось у тестовому режимі 07 липня, сама назва розкриває концепцію, бо SOL з португальської — сонце, а SOL bistro  — «місце, де сходяться усі сонячні промені». Заклад 2-поверховий, в бістро переважають теплі кольори, велика кількість рослин, відкрита літня тераса. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Історія створення цього бістро належить Катерині та її хлопцю, пара повернулася з Києва в рідне місто задля того, щоб підіймати гастро індустрію у Харкові. «Найголовніша ідея закладу полягає в тому, що мова кохання SOL bistro — це новий авторський погляд на прості страви, що змінюються від сезона до сезону», — розповідають у закладі. 

Катерина та шеф закладу самостійно пропрацьовували авторське меню, в бістро можна спробувати фірмовий тартар, доповнений сальсою, батат фрі, хешбраун та «сонячний» шніцель, який парується в кукурудзяних пластівцях. В барній карті кілька позицй класики та твісти на класику. Також заклад спеціалізується на молодих, органічних та натуральних винах, які створюються традиційними способами. У закладі на постійній основі проходять різнопланові івенти.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Хешбраун з ростбіфом та літнім салатом — 225 грн,
  • Тартар з яловичини — 200 грн,
  • Сонячний шніцель — 295 грн,
  • Коб з тофу — 275 грн,
  • Зелений салат з креветкою — 275 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади:

Новий заклад. Ужгород: ресторан «твоя Італія» на Мукачівській

Новий заклад. Черкаси: японське бістро Tuk Tuk на Лазарєва

Новий заклад. Запоріжжя: винний простір CORK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi