пошук
ПРОМО
Автор
пошук
ПРОМО
Автор
Ресторан «Сироварня» розширив асортимент крафтових сирів власного виробництва
Спершу у львівському ресторані «Сироварня» налагодили виробництво м’яких сирів страчателли, бурати, моцарелли і напівтвердої качоти. Ці сири входять до страв з меню ресторану, а також їх можна придбати на виніс чи замовити доставку. Згодом тут почали виготовляти інші молочні продукти, адже в доступі було найважливіше – якісне молоко з фермерського господарства. Так вітрина ресторанної крамнички поповнилася маслом, сметаною, вершками, йогуртами, кисломолочним сиром, і навіть карамеллю та згущеним молоком власного виробництва.
Для виробництва молочних продуктів тут є головне – якісне молоко з фермерського господарства
Першими у «Сироварні» почали виготовляти м’які сири – бурату, страчателлу, моцареллу та напівтверду качоту. Ці позиції надалі серед бестселерів ресторану
Восени минулого року власниця ресторану Ольга Мельник придбала окрему сироварню з обладнанням та приміщеннями для дозрівання напівтвердих та твердих сирів. Оскільки це інша технологія, для консультування запросили подружжя сироварів з Бердянська – Олену та Юрія Лубенських. Бердянці були вимушені через окупацію залишити в рідному місті не лише дім, а й улюблену справу – власну сироварню на вогні. Консультування відразу перейшло у співпрацю і Олена з Юрієм залишилися у Львові, щоб продовжити займатися тим, щоб люблять понад усе.
Кожна партія сиру — лімітована, адже триває пошук смаків та текстур
Тепер «Сироварня» має значно ширшу лінійку крафтових сирів. Кожна партія — лімітована, адже триває пошук смаків та текстур, які стануть такими ж улюбленими, як вже перевірені сирні бестселери. Серед актуальних пропозицій — качіоковалло, халумі, вершкові сири, особлива гордість — сир із блакитною пліснявою «Блакитне око». Невеликими порціями виготовляються сири із різноманітними смаковими акцентами: белпер-кноле у кожушку з чорного перцю, качота у кавовій скорирці, винний сир, витриманий у виноградних вижимках, сири із лісовим горіхом, фісташкою, цитрусовою цедрою та трюфелем.
Зараз у сироварні визрівають сири, які готуються за технологією італійського Азіаго та швейцарського Альпійського. Це сири з митою скоринкою з білою та блакитною пліснявою. Родзинка «Сироварні» — натуральні скоринки, без використання парафіну та латексу. Кожну голівку сировари під час визрівання по кілька разів протирають щіткою чи цупкою тканиною з використанням сиродавленої олії, солі, спецій або кави.
Родзинка сирів з «Сироварні» — натуральні скоринки: голівки сиру протирають олією, сіллю спеціями чи кавою
Днями відбулася презентація Cheese bar від «Сироварні» — сирного кейтерингу для бенкетів та домашніх святкувань. «Сир люблять і дорослі, і діти!, — переконана власниця ресторану Ольга Мельника: Адже це смачний універсальний продукт, який надається як для сольного споживання, так і легко компонується в усіх стравах – від закусок до десертів. До речі, сирні цукерки ми вже робимо! Тож ми задумалися: чому ми досі не запропонували свій кейтеринг? І тепер він у нас є!»
Сheese bar від «Сироварні» — вишукана пропозиція для бенкетів та домашніх святкувань
Щоб посмакувати крафтовими сирами та іншими сирними делікатесами від львівської «Сироварні», ви можете зробити замовлення у крамничці ресторану (можлива доставка Новою поштою) або відвідати ресторан Сироварня у Львові.
Текст та фото надані партнером.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi