Понад 50% харчових компаній світу збільшили кількість рослинних продуктів в асортименті - PostEat

пошук

Понад 50% харчових компаній світу збільшили кількість рослинних продуктів в асортименті
12-12-2019 0 727


Виробники харчів, включаючи м’ясо та молочну продукцію, торгові компанії та заклади громадського збільшують кількість пропозицій на рослинній основі. Про це йдеться у звіті «Майбутнє харчування» недержавного фонду «Форум майбутнього».

Автори звіту проаналізували роботу 132 великих харчових компаній світу та зафіксували зростання кількості рослинних опцій у асортименті. Виявилось, що 41% виробників м’яса та молочної продукції за останні кілька років збільшили число рослинних товарів шляхом створення нових власних продуктів, купівлі компаній-виробників чи інвестицій.

79% компанії-виробників харчів (окрім м’ясних та молочних компаній), 61% закладів громадського харчування та 52% торгових компаній додали рослинні альтернативи в свій асортимент або меню.

Інтерес споживачів до вегетаріанських альтернатив  (експериментальна партія веганських нагетсів у KFC була продана за кілька годин) мотивує компанії збільшувати рослинний асортимент. Автори звіту впевнені, що до 2040 року тенденція переходу на вегетаріанські альтернативи повністю змінить звичну нам картину харчування.

Фото: Impossible Meat

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi