Шоколадний батончик Жуколад із личинками у Києві | PostEat - PostEat

пошук

Шоколадний батончик Жуколад із личинками представили у Києві
29-10-2025 0 1054

Шоколадний батончик Жуколад із личинками, спільний проєкт Milk Bar, China Hi та мережі «Аврора», презентували 28 жовтня у Києві та Львові. Десерт створено на основі шоколаду з додаванням справжніх, хрустких, їстівних личинок.

Коли і чому з’явився батончик Жуколад

За словами команди, ідея народилася з бажання кинути виклик звичним уявленням про десерти та показати, що їжа майбутнього може бути і смачною, і провокативною.

«Разом ми створили «Жуколад», шоколадний батончик зі справжніми, їстівними, хрусткими… личинками! Бо часом одне «фу, клас», краще за тисячу «ок». Словом, це наш спосіб сказати: світ змінився. І десерти в ньому теж», — пояснюють автори.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Хто створив проєкт

До колаборації долучилися три бренди:

  • Milk Bar Kyiv: один із найпопулярніших десерт-барів столиці;

  • China Hi: сучасний азійський ресторан із київським характером;

  • Аврора мультимаркет: українська мережа, що підтримує нестандартні колаборації.

Разом вони створили продукт, який, за словами авторів, «трохи збиває з пантелику, але дарує емоцію».

Де знайти Жуколад

Батончик Жуколад із личинками уже доступний у продажу в мережі магазинів «Аврора» та в закладах China Hi у Києві та Львові.

Команда радить куштувати новинку, щоб «дивувати і дивуватися  або подарувати тим, у кого вже є все, крім зофобасів».

Що стоїть за ідеєю

Проєкт став іронічною реакцією на глобальні зміни у світі харчування. Команда підкреслює: головна мета не шокувати, а переосмислити задоволення від їжі, через гру, іронію та відкритість до нового.

Фото: Китайський Привіт та Milk Bar 

 

Читайте також:

Де провести новорічний корпоратив у Києві 2026: топ просторів та закладів

Нове японське міське кафе Oishi Ba відкрилось у Києві

Новий японський ресторан ҐО відкрився у Києві на вулиці Обсерваторній

Витримка стейків: технології dry aged, wet-aged, butter steak і трюфельний Рібай

Топ-7 бургерів у Києві, які готують не бургерні заклади

Wine&Spirits Ukraine 2025: нова локація, понад 100 брендів і світові прем’єри

WorldFood Ukraine 2025: визначна подія для професіоналів харчової галузі, продуктового ритейлу та дистриб’юції

Українські вина здобули золото на Sélections Mondiales des Vins 2025 у Північній Америці

Гастровечеря з Дмитром Кулебою в Луцьку: поєднання української кухні та дипломатії

Спеції, олії, бальзаміки: експедиція home-інфлюенсерки Юлії Лункової європейськими виробництвами

Топ сніданків у Києві: від яєчні до шампанського

Еволюція Одеського Чорного: перша національна вертикальна дегустація українського вина

У Wine Wine з’явились вина від українського виробника: сімейна виноробня з Одещини PETROPOL

SHOco. та Олександр Бондарев передали 130.000 гривень у Благодійний Фонд «Шабля» для допомоги військовим

Премія Frame Awards 2025 оголосила фіналістів: сред них — проєкт «Грибова Хата» від YOD Group

SUPERNATURAL Christmas Edition — велика різдвяна дегустація натурального вина у Києві

Lviv Croissants створили круасан за рецептом свого 12-річного гостя

Як читати барну карту — терміни, категорії та смаки: розбираємось разом із експертом з культури напоїв Олександром Карпусем

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi