Рекорд України найбільшої кількості піц для ЗСУ у 1708  - PostEat

пошук

Рекорд України найбільшої кількості піц для ЗСУ у 1708 
19-09-2024 0 91

Партнери

Автор


Вже у цю суботу, 21 вересня, у місті Кропивницький на 270-ту річницю міста буде проводитись Рекорд України з «найбільшої кількості піц, виготовлених для допомоги ЗСУ». 1708 Pizza Di Napoli разом з відомим піцайоло Віталієм Колошицем організовують масштабну благодійну акцію. Цей захід буде спрямований на підтримку Збройних Сил України. Наша ціль 100+ турнікетів для 47ОМБр “Магура”, до якої ти зможеш доєднатись, придбавши піцу за донат від 100 грн.

У рамках проведення дня міста буде проходити збір коштів на тактичні медичні засоби для воїнів 47-ї окремої мотопіхотної бригади «Магура». Для того, аби долучитись, усі бажаючі та гості міста зможуть придбати піцу за донат від 100 гривень, насолодитись неаполітанською та стати причетним до великої події.

Серед інших подій відбудеться благодійний аукціон, який проводитиме ведучий і волонтер Євген Жердій. Тут ви зможете придбати унікальні лоти від українських брендів, митців і медійних особистостей. Усі зібрані кошти від аукціону будуть також передані на потреби 47ОМБр. 

Також можна долучитись до благодійної ініціативи донатом на банку

 

 

Головна фото: Klara Kulikova on Unsplash

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi