пошук
Анна Кирюхина
Автор
пошук
Анна Кирюхина
Автор
Нещодавно ми поділилися з вами вкрай цінною інформацією про те, де їдять київські шеф-кухарі. Настав час розширювати географію і розказати вам про улюблені ресторани однієї з найяскравіших зірок світової гастрономічної сцени — Рене Редзепі.
Засновник сакраментального для усієї індустрії копенгагенського ресторану Noma, що відзначений двома зірками Мішлен і неодноразово удостоювався титулу найкращого ресторану світу, та його перезапуску Noma 2.0., розказав у інтерв’ю виданню 1843 про гастрономічні локації Копенгагену та за його межами, які він любить найбільше.
Улюблена кав’ярня
Рене Редзепі любить The Corner 108 за дивовижну каву від Tim Wendelboe, а також смачні тістечка. Серед його улюблених — листкові тістечка з кавовим комбуча-соусом, чорною смородиною й айвою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Улюблена пекарня
Hart Bageri у Фредеріксберзі
«Річард Харт, мабуть, найталановитіший пекар, якого я зустрічав. Його хліб на заквасці — неперевершений», — зізнається Рене.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Найкраще місце для сімейного обіду
Зірковий шеф переконаний, що найкраще місце для обіду у родинному колі — це дім. Але якщо вже йти у заклад, то обов’язково у мексиканський ресторан Sanchez. «Я люблю приводити сюди свою дружину Надін і трьох наших дочок на недільний бранч, — розказує Рене. — Ми замовляємо тости з тунцем, яйця Huevos Rancheros, flautas (хрусткі коржики з сальсою) і тако. Все це неймовірно смачно!».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ідеальна пікнік-локація
Королевський парк і ботанічний сад
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Найкраще місце для обіду з друзями
Рене Редзепі обирає ресторан Barr для розслабленого обіду у вихідні. У будні дні він віддає перевагу Palægade — усе через смачні датські сморреброди.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Місце для особливих подій
«Кулінарія Метта Орландо надихає. Практично все вони вирощують у власному саду поряд із рестораном і працюють раціонально», — пояснює Редзепі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Найкраще морозиво
Морозиво тут готують з великою кількістю екзотичних фруктів. «Сорбет із джекфруту — просто неперевершений. А ще тут найкраще фісташкове морозиво у місті», — пояснив Рене.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Головне фото: Laura L.P. / HdG Photography
Фото: The Corner 108, Hart Bageri, Sanchez Cantina, Kings Park and Botanic Garden, Restaurant Barr, Restaurant Palægade, Amass Restaurant, Østerberg Ice Cream
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi