Рене Редзепі поділився своїми улюбленими гастролокаціями в Копенгагені - PostEat

пошук

Рене Редзепі поділився своїми улюбленими гастролокаціями в Копенгагені
13-05-2019 0 961


Нещодавно ми поділилися з вами вкрай цінною інформацією про те, де їдять київські шеф-кухарі. Настав час розширювати географію і розказати вам про улюблені ресторани однієї з найяскравіших зірок світової гастрономічної сцени — Рене Редзепі.

Засновник  сакраментального для усієї індустрії копенгагенського ресторану  Noma, що відзначений двома зірками Мішлен і неодноразово удостоювався титулу найкращого ресторану світу, та його перезапуску Noma 2.0., розказав у інтерв’ю виданню 1843 про гастрономічні локації Копенгагену та за його межами, які він любить найбільше.

Улюблена кав’ярня

The Corner 108

Рене Редзепі любить The Corner 108 за дивовижну каву від Tim Wendelboe, а також смачні тістечка. Серед його улюблених — листкові тістечка з кавовим комбуча-соусом, чорною смородиною й айвою.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Улюблена пекарня

Hart Bageri у Фредеріксберзі

«Річард Харт, мабуть, найталановитіший пекар, якого я зустрічав. Його хліб на заквасці — неперевершений», — зізнається Рене.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Найкраще місце для сімейного обіду

Sanchez Cantina

Зірковий шеф переконаний, що найкраще місце для обіду у родинному колі —  це дім. Але якщо вже йти у заклад, то обов’язково у мексиканський ресторан Sanchez. «Я люблю приводити сюди свою дружину Надін і трьох наших дочок на недільний бранч, — розказує Рене. — Ми замовляємо тости з тунцем, яйця Huevos Rancheros, flautas (хрусткі коржики з сальсою) і тако. Все це неймовірно смачно!».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ідеальна пікнік-локація

Королевський парк і ботанічний сад

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Найкраще місце для обіду з друзями

Рене Редзепі обирає ресторан Barr для розслабленого обіду у вихідні. У будні дні він віддає перевагу Palægade — усе через смачні датські сморреброди.

Restaurant Barr

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Restaurant Palægade

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Місце для особливих подій

Amass Restaurant

«Кулінарія Метта Орландо надихає. Практично все вони вирощують у власному саду поряд із рестораном і працюють раціонально», — пояснює Редзепі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Найкраще морозиво

Østerberg Ice Cream

Морозиво тут готують з великою кількістю екзотичних фруктів. «Сорбет із джекфруту — просто неперевершений. А ще тут найкраще фісташкове морозиво у місті», — пояснив Рене.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Головне фото: Laura L.P. / HdG Photography

Фото: The Corner 108Hart BageriSanchez CantinaKings Park and Botanic GardenRestaurant BarrRestaurant PalægadeAmass RestaurantØsterberg Ice Cream

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi