Ресторан італійської кухні Porto Franco відкрили в Одесі - PostEat

пошук

Ресторан італійської кухні Porto Franco відкрили в Одесі
04-11-2025 0 2893

В Одесі на вулиці Рішельєвській, 9А розпочав роботу новий ресторан класичної італійської кухні Porto Franco. Заклад на разі працює в тестовому режимі та у вечірньому форматі, з середи по неділю з 16:00 до 22:00. Тут створили атмосферу справжнього італійського вечора: жива музика, вино та паста ручної роботи.

Porto Franco — новий проєкт Алекса Купера, який називає його «своєю гордістю та підсумком роботи в ресторанній сфері».  Концепція — вечірній ресторан із живими виступами, піаніно та концертними програмами щовихідних.

«Рorto.franco.odesa — класичний вечірній італійський ресторан, а це значить, що тут багато музики та класична італійська кухня. Це моя гордість і певний підсумок моєї роботи ресторатором», — розказав Алекс Купер.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Атмосфера Porto Franco

Кожного вечора після 20:00 у ресторані звучить жива музика.

  • Піаніст грає щосереди, щочетверга та щонеділі.

  • Концертні програми проходять щоп’ятниці та щосуботи.

У закладі діє dress code: classic & elegant smart casual. Гостей просять утримуватися від спортивного чи надто відвертого одягу, аби зберегти вишукану атмосферу італійського вечора.

Меню ресторану Porto Franco

Меню поєднує традиційні італійські страви з акцентом на ручну пасту, равіолі, ризото, піцу та морепродукти. У барній карті  класичні коктейлі та велика винна добірка.

Серед основних страв:

  • Яловича щока з полєнтою та овочами — 575 грн

  • Лосось у соусі сальса верде — 530 грн

  • Запечений сібас марінара — 630 грн

  • Креветка грільята — 850 грн

  • Сібас грильята — 735 грн

  • Дорадо грильята — 890 грн

Porto Franco робить ставку на сезонні інгредієнти, дров’яну піч і класичні техніки приготування. Уся паста виготовляється вручну, що відповідає філософії справжньої траторії.

Фото: Рorto.franco.odesa

 

Читати також: 

Нові заклади Києва жовтень 2025: 21 локація, що відкрилась в місті

Wine&Spirits Ukraine 2025: синергія українського та світового винного досвіду

Безлімітне ігристе та коктейлі в Києві: топ закладів з напоями без обмежень

Tatar Bunar у Лондоні може потрапити до Michelin: Алекс Купер натякнув на важливий лист від гіда

Корпоратив в Києві у форматі вечері: простори, проекти та заклади з дегустаційним меню або гастрономічними вечерями

Дегустаційний конкурс Ukraine Wine&Spirits Awards 2025: оголошено результати

Локації та ресторани для корпоративів з окремим банкетними залами

«Українське вино — частина світової культурної спадщини»: форум презентує винних амбасадорів України 2025

Баланс смаку в коктейлях: від кислотності до dilution

New Food Summit 2025 відбувся у Києві — головна подія року для агріфуд-ринку

Шоколадний батончик Жуколад із личинками представили у Києві

Kyiv Food Market закривається на оновлення формату

Де провести новорічний корпоратив у Києві 2026: топ просторів та закладів

Нове японське міське кафе Oishi Ba відкрилось у Києві

Новий японський ресторан ҐО відкрився у Києві на вулиці Обсерваторній

Витримка стейків: технології dry aged, wet-aged, butter steak і трюфельний Рібай

Топ-7 бургерів у Києві, які готують не бургерні заклади

Wine&Spirits Ukraine 2025: нова локація, понад 100 брендів і світові прем’єри

WorldFood Ukraine 2025: визначна подія для професіоналів харчової галузі, продуктового ритейлу та дистриб’юції

Українські вина здобули золото на Sélections Mondiales des Vins 2025 у Північній Америці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi