«Сезони української кухні»: надрукований перший із серії кулінарних записників «Весна» - PostEat

пошук

«Сезони української кухні»: надрукований перший із серії кулінарних записників «Весна»
02-05-2024 0 515


В рамках Ukrainian Gastro Show 2024 було презентовано перше із серії гастрономічних видань «Сезони української кухні» — книгу-записник «Весна». Авторка — дослідниця їжі та гастрономії, авторка телеграм-каналу «Бетонна галушка» Дарія Крікунова.

Як розповідає авторка, ці книги задумані як поєднання коротких корисних знань про певні сезонні продукти зі сторінками для персональних нотаток та ідей або спостережень читача. На кожен місяць виділено 4 ключові продукти, які доповнили трьома цікавими рецептами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Нам хотілось створити зручний, корисний та красивий набір записників, які стануть вашим персональним творчим помічником. Підкажуть, що очікувати від наступного сезону, налаштують на творчий лад, покажуть нове бачення звичних всім продуктів та допоможуть використовувати їх більш повноцінно та винахідливо», — зазначає авторка.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Даша Крікунова (@dasha.krikunova.bb)

Оформлення та друком видання займається видавництво їzhak, яке спеціалізується на історико-гастрономічних книгахта артбуках. Також ведеться робота над трьома іншими частинами серїі

Замовити кулінарний записник «Весна» можна за посиланням.

Головна фото: Joanna Kosinska on Unsplash

Фото: https://t.me/concrete_dumpling/1023

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi