«Сільпо» відкрило у Яворові новий супермаркет: його дизайн присвятили гутництву - PostEat

пошук

«Сільпо» відкрило у Яворові новий супермаркет: його дизайн присвятили гутництву
24-11-2023 0 313


У Яворові, Львівської області, 23 листопада почав працювати новий супермаркет «Сільпо» на вулиці Павла Тичини, 3 (ТЦ «MAC WAY»). Про це повідомляє пресслужба компанії.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Це перший «Сільпо» у цьому місті, торговельна площа становить 1020 кв.м.

«Щось чули про гутництво? Бо саме воно надихнуло нас на дизайн супермаркету. Це ремесло з виготовлення виробів зі скла, яке відрізняється кольором та прозорістю. Виробництво скла з давніх часів було поширене у низці регіонів України. Проте саме завдяки львівським митцям-склодувам українське гутництво отримало сильний поштовх до розвитку в останній час», – йдеться у повідомленні.

Новий супермаркет став осередком мистецтва склодувів, аби під час відвідування магазину гостей супроводжувала гра кольорів та світла. Знайомство починається з грайливих полисків світла у вітражі на вході.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У торговому залі можна помітити склодува за роботою, ремісничі інструменти, що століттями майже не змінювалися, та навіть гутну піч – це в ній звичайний пісок перетворюється на кришталеву дивовижу. Майстри «Сільпо» не лише відтворили давнє мистецтво, але й надали йому сучасного звучання. Так у магазині з’явилася колона з пляшок, яка підтримує не лише стелю, а й тему екологічного ресайклінгу в оригінальний спосіб.

«У новому «Сільпо» на гостей завжди чекатимуть спеціальні атмосферні зони: хрустка випічка від «Крафтяра» та гаряча піца, риба гарячого копчення та  ароматні страви з кулінарії, добірні фермерські товари з «Лавки Традицій», – додають у компанії.

У супермаркеті працює 5 кас та 5 самокас.

Photo credits: надані «Сільпо»

Читайте також: 

29 листопада відбудеться конференція «Ресторани України: шлях самурая як бізнес долає труднощі та виклики»

Українські фермери зібрали майже 29 млн тонн овочів

В Україну завезли отруйні мандарини з Єгипту

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi