Сімейний бізнес - гід «Мішлен» присвоює зірки сімейним ресторанам, якими володіють чоловіки з дружинами - PostEat

пошук

Сімейний бізнес - гід «Мішлен» присвоює зірки сімейним ресторанам, якими володіють чоловіки з дружинами
11-02-2020 0 156


В Англії все більшої популярності набувають сімейні ресторани — коли бізнесом керує подружжя.

У гіді Мішлен 2020 по Великобританії та Ірландії з’явилися шість нових закладів, управлінцями яких є чоловік і дружина.

Ресторан «Aimsir» в ірландському селищі Селбрідж (Celbridge).
Дві зірки Мішлен. Керують Джордан Бейлі і Майкен Бех-Бейлі (Jordan Bailey & Majken Bech-Bailey).

(Фото: aimsir_restaurant / Instagram)

Познайомившись у 2014 році, пара одружилася через чотири роки, і вже через кілька місяців був відкритий їх ресторан, який в 2020 році потрапив в гід Мішлен, отримавши дві зірки.

У розкішному залі їх ресторану всього шість столів. Кухня — ірландська.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Our tables for April along with our overnight packages for May open at 12pm this Saturday, February 1st. Bookings available online at Aimsir.ie ❤️❤️❤️

Публикация от A I M S I R (@aimsir_restaurant)

Ресторан «Artichoke» в англійському Амершам (Amersham).
1 зірка Мішлен. Управляє рестораном сім’я Лорі і Жаклін Гіарі (Laurie and Jacqueline Gear)

(Фото: www.artichokerestaurant.co.uk)

Ресторанний бізнес пара почала в 2002, відкривши свій ресторан в центрі старого міста Амершам. У 2008 році в будівлі закладу сталася сильна пожежа і ресторан закрився. Однак, вже через рік, завдяки копіткій роботі, оновлений ресторан відкрився знов.

(Фото: www.artichokerestaurant.co.uk)

Кухня включає в себе сучасні британські страви, з добре продуманими смаковими поєднаннями.

Ресторан «Stark» в англійському Бродстейрс (Broadstairs).
1 зірка Мішлен. Власники Бен і Софі Кріттенден (Ben and Sophie Crittenden)

Пара володіє рестораном всього на 10 місць. Цей крихітний заклад, який відкрився в грудні 2016 року, став втіленням мрії всього життя нинішнього свого власника і шеф-кухаря Бена Кріттенден.

(Фото: starkbroadstairs / Facebook)

«Хороша їжа завжди оголена» (Good food laid bare) — таке їх гасло. У меню, яке регулярно змінюється, всього шість страв (переважно десерти), з яскравими смаками і великою кількістю індивідуальності.

(Фото: starkbroadstairs / Facebook)

Ресторан «Angel» в Хеттон.
1 зірка Мішлен. Ресторатори Майкл і Джоанна Вігналл (Michael and Johanna Wignall)

(Фото: angelathetton / Instagram)

Ресторан відкрився в 2018 році і розташувався в одному з найзнаменитіших готелів Великобританії. Рестораном займається досвідчений шеф-кухар Майкл Вігналл, який зумів домогтися результату двох мішленівських зірок ​​в «Латіміре», а потім і в «Парку Гідлі».

Зараз новий заклад, яким володіє подружжя Вігналл, поки удостоєний однієї зірки, але за заявами рестораторів — у них дуже амбціозні плани на майбутнє.

(Фото: angelathetton / Instagram)

Інтер’єр ресторану «Angel» виконаний в невимушеному і сучасному стилі, об’єднуючи в собі смачну їжу і відмінну гостинність.

(Фото: angelathetton / Instagram)

Шеф-кухар Майкл Вігналл постійно створює унікальні страви, повні смаку, підкріплені сучасними, менш формальним підходом до вишуканої кухні. Про свої людях він говорить: «вони сучасні і осмислені». Вігналл не боїться експериментувати з різними інгредієнтами, намагаючись відшукати нові неймовірні смакові комбінації.

Ресторан-паб «The Royal Oak» в Уоткот.
1 зірка Мішлен. Заклад належить Річарду і Соланш Кравен (Richard and Solanche Craven)

Цей мальовничий сільський паб датується 1168 роком і вважається одним з найстаріших в країні.

(Фото: www.theroyaloakwhatcote.co.uk)

Подружжя Річард і Соланш хотіли зробити «The Royal Oak» пабом для місцевих жителів. Тому, в пабі завжди можна не тільки смачно поїсти, а й пограти в дартс, а також на більярді.

Шеф-кухар Річард Кравен захоплюється поєднанням диких та органічних інгредієнтів, які додають до його вишуканих страв справжній «гастроудар».

(Фото: www.theroyaloakwhatcote.co.uk)

Ресторан «Bastion» в ірландському місті Кинсея (Kinsale).
1 зірка Мішлен. Володіють Пол і Хелен МакДональд (Paul and Helen MacDonald).

Пара познайомилася в 90х роках минулого століття, коли разом працювали в ресторані «Mews» в Балтіморі. Але подружжя завжди бажало мати власний бізнес. Тому незабаром вони переїхали до Кинсея, де через деякий час відкрили свій «Бастіон» (Bastion).

Кухня їх ресторану — традиційно ірландська. Включає в себе безліч м’ясних та рибних страв.

(Фото: BastionKinsale / Facebook)

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi