Сніданки на Печерську: почніть день смачно з Fenix Italia - PostEat

пошук

Сніданки на Печерську: почніть день смачно з Fenix Italia
12-07-2021 0 1454

ПРОМО

Автор


Як почати ранок із задоволенням — знають у ресторані Fenix на Печерську. Маестро Стефано Антоніоллі присвятив оновлене меню сніданків спогадам про літо в Італії, яке запам’яталось йому з дитинства — яскравому, наповненому смаками плодів з власного саду та городу й атмосферою безтурботності.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Сніданок у Fenix Italia триває з 8:00 до 13:00 — в окремому меню представлені як континентальні сніданки, так і класичні італійські. На Батьківщині Стефано Антоніоллі зазвичай снідають солодким — чи не щастя для малечі? Хрусткі круасани, кростата з домашнім джемом та бабба Наполетана — смак ласощів свого дитинства маестро відтворив у Fenix. Італійці поважають сезонність продуктів – тому серед солодких сніданків ви знайдете сирний крем з ваніллю і салатом з полуниці (190 грн), а також клафуті з сезонними фруктами, крамблом і сорбетом (130 грн).

Численні подорожі Італією та Європою вплинули на світогляд майбутнього маестро — з малих літ Стефано дивувався розмаїттю інгредієнтів та кулінарних традицій. Однак будь-яку страву він бачить інакшою – з італійським смаком, звичайно! Якщо ви не уявляєте свого ранку без вівсяної каші, варто спробувати її з пармезаном і трюфелем (190 грн).

Також скуштуйте бестселер — гречані млинці з олениною, запечені під пармезаном і соусом бешамель (360 грн). За роки життя в Україні Стефано помітив, що українці полюбляють на сніданок яйця більше за англійців, тому створив добірку авторських страв з яєць — від суто італійської фрітатти до пашот з соусом голландез та червоним кав‘яром. До речі, гість навіть може сформувати страву власноруч, обравши яєчну основу та додатки.

Почати день з духмяного еспресо, як справжні сеньйори, або обрати бранч з ігристим – вирішує лише ваш настрій! Куточок справжньої Італії чекає на вас на бульварі Лесі Українки 30А!

Текст та фото надані рестораном Fenix.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi