«Тайському привіту» виповнився рік: фільм про створення, гроші та подорожі з попкорном зі смаком каррі - PostEat

пошук

«Тайському привіту» виповнився рік: фільм про створення, гроші та подорожі з попкорном зі смаком каррі
25-11-2020 0 1235

Партнери

Автор


Як народжуються ресторани – Міша та Даша Кацуріни випустили фільм про те, як з’явився “Тайський привіт”

 

У листопаді цього року “Тайському привіту” на Чеховському провулку виповнюється рік. До дня народження ресторану Даша і Міша Кацуріни презентували фільм, в якому розповіли, скільки коштує відкрити ресторан, як довго вони чекали на антикваріат з Таїланду, як знайти кухарів і до чого тут підстава з вікнами.

Багато хто вже знає історію, як Міша і Даша об’їздили Таїланд уздовж і поперек, перепробували всю вуличну кухню і їжу в місцевих кафе. А після – відкрили автентичний «Тайський привіт» в Києві, якому виповнився рік.

З цього приводу Кацуріни випустили документальний фільм про ресторан. Розповіли все: від пошуку приміщення до першого дня після відкриття. Дивіться фільм і дізнавайтесь: як Міша Кацурін і шеф-кухар «Тайського привіту» Антон Васильєв шукали рецепти найкращих страв, їли страхітливий стрітфуд (не завжди смачний), робили ремонт разом із Славою Балеком і дизайн з Антоном Шнайдером. А ще – скільки мільйонів витратили засновники на ресторан, як викуповували рецепти у тайців і чому прострочили кілька дедлайнів – вже зараз можна дізнатися на YouTube: https://youtu.be/tofdabU92_0

Міша та Даша Кацуріни:

«Рівно рік тому ми відкрили ресторан Тайський Привіт. Його створення було нашою найцікавішою, найскладнішою і найдорожчою ресторанною пригодою. Ми витратили на нього 650000$, майже 2 роки життя і, заради експерименту, зняли весь процес на невелику екшн-камеру марки Sony.

 Сьогодні, в день народження, ми публікуємо фільм «Тайський Привіт: як народжуються ресторани», в якому показано весь закулісний процес створення цього бізнесу – від пошуку приміщень до пошуку кухарів в Таїланді, від роботи з архітекторами і дизайнерами до будівельного кидалова, від надихаючих подорожей до продажу нерухомості з метою виплати кредитів, від створення автентичних страв до випадкового знайомства Міші з батьком, якого він не бачив все життя і знайшов на Youtube, виконуючим пісню в рамках конкурсу християнської пісні.

Хочете подивитися, як це робити бізнес? Мріяли колись про власний ресторан? Захоплюючого перегляду! «

 

Але на цьому сюрпризи не закінчились.

Кацуріни подумали, що якщо і є щось, що ідеально підходить до тайського свята і фільму в 2020 – це попкорн. Це ще один сюрприз від засновників: на честь дня народження ресторану «Планета кіно» та «Тайський привіт» випустили попкорн Pumpidup зі смаком тайського каррі. Здавалося б, після тайського масажу в ресторані здивувати вже складно, але ні.
Його можна придбати безпосередньо у “Тайському привіті”.

Запасайтеся попкорном, натискайте на «Play» і давайте разом повернемося в часи, коли на Чеховському провулку ще не було ані «Тайського привіту», ані тигра, вагою в майже тонну, ані матча-панкейків.

Текст та фото надані партнером «Тайський привіт»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi