Тиждень вин грандіозно повертається в Мілан - PostEat

пошук

Тиждень вин грандіозно повертається в Мілан
23-07-2021 0 532


Тиждень вина в Мілані (MWW) — одна з небагатьох найбільших винних подій, яка відбулася минулого року. Цьогоріч подія відбудеться в Мілані з 2 по 10 жовтня.

MWW 2021 розпочнеться у суботу 2 жовтня, а закінчиться через вісім днів 10 жовтня. Засновник Гордіні має великі амбіції щодо цьогорічного заходу.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Світ вина вже давно вимагає проведення подібних заходів», — сказав Гордіні.

Вино стає одним із стратегічних елементів відродження Мілана — міста, історично важливого для споживання.

Мета Гордіні — зробити Мілан ключовим винним містом, перетворивши найкрутіші квартали на винні квартали та залучивши ресторани, розкішні готелі та місця, які зазвичай використовуються для подій у цьому стилі, переконавши іноді скептичне місто прийняти світ вина.

Завдяки новій програмі тижня вин, Мілан стане першим містом у світі, де люди зможуть вибирати, куди їхати вечеряти відповідно до вина, яке вони хочуть скуштувати.

«Відновлення після літа буде надзвичайно важливим для нашого міста», — заявив мер Мілана Джузеппе Сала під час пресконференції, організованої для презентації MWW 2021.

На заході також буде представлена ​​кухня, яка найкраще смакує до вина із залученням провідних італійських кухарів для спільної реклами вина та їжі.

Ще одним новим елементом цього року є Wine Geek — новий симпозіум з вина.

Фото: Facebook Milano Wine Week

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi