Третя локація українського ресторану Veselka відкрилась в Нью-Йорку - PostEat

пошук

Третя локація українського ресторану Veselka відкрилась в Нью-Йорку
13-06-2024 0 304


На початку червня у Нью-Йорку відкрився третій український ресторан Veselka. Нова локація знаходиться у районі Вільямсбург, Бруклін (646 Lorimer, Williamsburg). Про це повідомили на офіційній сторінці ресторану в Instagram.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Veselka NYC (@veselkanyc)

Заклад приймає гостей з середи по неділю з 17:00 до 22:00 (з четверга по суботу до 23:00), вихідні — понеділок та вівторок. Столик можна обрати як у залі, так і на вулиці поруч із рестораном. В меню традиційно сніданки, борщ ($15), вареники з м’ясом або з чорницями ($10), голубці ($22), деруни (від $6), медовик ($10).

Впородовж червня готуватимуть лімітовану страву «пастроги» — смажені вареники з пастрамі від популярного ресторану Katz’s Delicatessen у єврейському стилі, що відкрився у 1988-му році у Нью-Йорку на Манхеттені.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Veselka NYC (@veselkanyc)

Ресторан «Veselka» заснували українці Володимир й Ольга Дармохвали в 1954 роців East Village, Нью-Йорк. Це досі сімейний бізнес, яким керує їхній зять – Джейсон Бірчард. У ресторані готують борщ та інші українські страви.

Ранше редакція розповідала, що ресторан Veselka відкриє ще два заклади української кухні у Нью-Йорку. А також про документальний фільм режисера Майкла Фіоре, досліджується походження закладу, Veselka стосунки власників батька та сина Тома та Джейсона Бірчардів, а також спроби ресторану підтримати Україну в момент екзистенційної кризи.

Фото: https://www.facebook.com/veselkaNYC/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi