У Британії загрожують закрити паб XIII століття, який пережив чуму, вікінгів та п'яного Конан Дойля - PostEat

пошук

У Британії загрожують закрити паб XIII століття, який пережив чуму, вікінгів та п'яного Конан Дойля
16-12-2019 0 2233


Власниця історичного паба Аманда Мітчелл (Amanda Mitchell) витратила $250 000 на реконструкцію закладу та заміну підлоги. Через непогодження робіт з чиновниками їй загрожує великий штраф та ув’язнення.

Вважається, що будівля пабу Old Church House Inn у місті Торбрин з’явилась 1240 року. Але коминок закладу відомий ще з VIII сторіччя.

За міською легендою це місце пережило набіги вікінгів (780-790), норманське завоювання (1066), «Чорний мор» (1348), Олівера Кромвеля (1650-ті) та німецькі бомбардування (1940).

Завсідники закладу розповідають, що балки у пабі виготовлені зі щогл розбитої іспанської флотилії «Непереможна Армада» (1588). Інша історія пабу розповідає, що саме біля коминка Артур Конан Дойль почув історію про привид чорного пса, який лякав місцеве сімейство.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Історія стала основою для роману «Собака Баскервілів», а сер Артур нібито отруїв оповідача журналіста Бертрама Робертсона, щоб не ділитися славою. Жодних підтверджень цим легендам не існує.

Нещодавно нова власниця закладу Аманда Мітчелл (Amanda Mitchell) зробила реконструкцію пабу. Бетонну підлогу 1970-х років замінили кам’яними плитами. Виявилось, що будівля є історичною цінністю і будь-які дії з її ремонту треба узгоджувати з відповідними інстанціями. За інформацією місцевих ЗМІ тепер Аманді загрожує великий штраф або тюремне ув’язнення.

На сторінці закладу у Facebook з’явилось повідомлення, що остаточне рішення, щодо долі закладу та її власниці буде прийнято 22 грудня.

Just a note to say thanks for all the comments re. our little planning difficulty. I have taken the post down now so we…

Gepostet von The Old Church House Inn am Donnerstag, 5. Dezember 2019

Також у повідомленні йде мова, що попередній гнівний Аманди пост було видалено, щоб не нагнітати ситуацію.

Фото: Old Church House Inn

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi