У Києві переселенка з Харкова відкрила кондитерську «Rose» завдяки гранту - PostEat
У Києві переселенка з Харкова відкрила кондитерську «Rose» завдяки гранту
05-06-2023 0 1141

Переселенка з Харкова Анастасія Степанян завдяки програмі мікрогрантів «Власна справа» відкрила кав’ярню-кондитерську «Rose» у Києві. Про це повідомили у Міністерстві економіки України.

У міністерстві розповідають, що Анастасія Степанян — підприємниця з Харкова, де у 2021 році відкрила свою першу кав’ярню, проте через війну змушена була релокувати свій бізнес до Києва. 

«Хочу продовжувати робити улюблену справу і давати таку можливість іншим, адже ми надаємо робочі місця», — розповіла Анастасії.

Важливою допомогою в релокації, становленні в Києві та наданні нового подиху смачному бізнесу став мікрогрант за програмою «Власна справа», який Анастасія витратила на облаштування кондитерського цеху при кав’ярні. 

«Я дуже хотіла, щоб це була не тільки кав’ярня, а ще — саме кондитерська, з тортами й тістечками на замовлення. Адже ми маємо унікальні, смачні рецепти та впевнені, що вони всім сподобаються», — додала Анастасія.

Анастасія відкрила нову кондитерську «Rose» в Києві кілька місяців тому. Адреса: Вознесенський узвіз 23-в. Тут можна скуштувати «Картоплю», «Наполеон» та інші смаколики, а також замовити торти й тістечка на своє свято, або для власної кав’ярні.

Що таке урядова грантова програма єРобота?
Програма включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць.
Завдяки програмі можливо:
  • відкрити та розвивати власний бізнес;
  • створювати й розвивати переробні підприємства, садівництво та виноградарство, тепличне господарство.
Подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду ведення бізнесу. Наразі прийом заявок на всі напрямки програми єРобота триває. Подача заявки здійснюється через Портал Дія.
Фото: Facebook Міністерство економіки України
 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi