пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У Києві у ресторані «Глек • сучасна київська кухня», 4 жовтня, пройде винна дегустація «Українських Піно Нуарів». Про це заклад повідомив у Facebook.
“Піно Нуар — це справжній виклик як для виноградаря, так і для винороба. Він досить рано випускає бруньки, тому боїться весняних заморозків. Маючи тонку шкірку, Піно Нуар легко піддається впливу плісняви в регіонах з дощовою осінню. А в південних спекотних терруарах, палюче сонце досить швидко обпікає шкірку його ягід. Тому, для виноградаря виростити хороший Піно Нуар — це справжній челендж. На виноробні теж важливо діяти обережно — не дуже довго тримати вино в контакті зі шкіркою винограду та не дуже здобрювати його дубовою діжкою, бо можна втратити елегантність та благородство цього сорту.
Проте, якщо докласти зусиль та прийняти усі виклики — Піно Нуар винагороджує старанного винороба комплексністю та неповторною гармонією своїх вин.
Пропоную порівняти українські Піно Нуари, які мені здаються найцікавішими та найяскравішими з того, що сьогодні можна відшукати на ринку”, — розповів Олександр Шеханін, сомельє, викладач Wine School GoodWine.
Вина, які будуть на дегустації:
Де: ресторан «Глек • сучасна київська кухня», вул. Велика Житомирська, 6.
Коли: 04.10.22 о 18:30.
Вартість: 650 грн.
Фото: Facebook Глек • ресторан сучасної київської кухні
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi