пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У Києві у ресторані «Глек • сучасна київська кухня», 28 вересня, відбудеться фермерська вечеря на підтримку проєкту «Варті». Українські шеф-кухарі Ігор Мезенцев та Андрій Северенчук приготують страви виключно з фермерських сезонних продуктів. Про це заклад повідомив у Facebook.
“За ініціативи шефа новатора української кухні Igor Mezencev по всій Україні проходить серія вечерь на підтримку шефів, фермерів та ресторанів.
28 вересня у ресторані ГЛЕК Igor Mezencev та @andreiseverenchuk приготують страви виключно з фермерських сезонних продуктів — все що нам дала українська земля цього дуже складного року, коли фермери, ризикуючи життям, вирощували врожай клопітливо доглядаючи з насіння аж до нашого столу. У вас буде можливість насолодитися новими смаковими поєднаннями у фірмових стравах шефів”, — йдеться у повідомленні.
Меню буде складатись з 5 страв і вина. Вартість 1500 грн (попередня оплата).
Де: ресторан «Глек • сучасна київська кухня», вул. Велика Житомирська, 6.
Коли: 28.09.22 о 18:00.
Резерв: 0 (98) 377 11 00
Фото: Facebook Глек • ресторан сучасної київської кухні
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi