UA Country Fest: осінній благодійний фестиваль від новоствореної мережі Enjoy Group - PostEat

пошук

UA Country Fest: осінній благодійний фестиваль від новоствореної мережі Enjoy Group
20-09-2022 0 484

Партнери

Автор


Нещодавно з’явилася інформація про те, що 12 українських закладів об’єднались в одну мережу — Enjoy Group. Окрім класичного підґрунтя, ресторани пов’язані спільною метою — організовувати благодійні заходи та проводити акції, кошти від яких будуть йти на нагальні потреби українців, які потребують підтримки.

Так, в останні вихідні вересня на території заміського комплексу Queen Country Club пройде перший благодійний фестиваль від Enjoy Group.

UA Country Fest — це традиційний фестиваль з розважальним контентом, на якому можна буде зустріти фуд-корт із закладами мережі Enjoy Group. Поїсти равликів від Frou Frou, спробувати хінкалі з необістро Такахулі, замовити страви від Ішак та Fish Fetish, подивитись кіно просто неба, відвідати майстер-клас, пройтись маркетом від українських брендів та зробити світлину на згадку у фотозоні.

24 та 25 вересня — два дні, які вплинуть на добробут дітей-сиріт з Очаківського ЗОСШ-інтернату. Адже всі кошти від продажу вхідних квитків буде передано на облаштування нового приміщення для 60 дітей за сприяння благодійного фонду «Благомай», який вже понад 10 років займається підтримкою дітей, позбавлених батьківського піклування. А з перших днів повномасштабного вторгнення евакуює дітей з гарячих точок до безпечних місць в Україні та за кордон.

Таким чином, відпочинок та мінімальний внесок у розмірі 200 гривень за вхід зможуть допомогти маленьким українцям.

Queen Country Club, 24 та 25 вересня з 11:00 приїжджайте з родиною та друзями, аби насолодитись останніми вихідними вересня за містом та стати частиною благої місії.

Текст та фото надані автором.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi