Українські пивоварні отримали три золоті медалі на European Beer Star 2023 - PostEat

пошук

Українські пивоварні отримали три золоті медалі на European Beer Star 2023
30-11-2023 0 630


Львівська пивоварня «Правда» та пивоварня «MOVA brewing co.» з Дніпра отримали три золоті медалі на найбільшому і найстарішому конкурсі Європи European Beer Star 2023. Нагороди було вручено у Нюрнберзі, Німеччина. Про це компанії повідомили у своїх соцмережах.

Dark Beer non-alcohol від «MOVA brewing co.» отримало золото в категорії «New-style non-alcoholic lager» (Неалко лагер нового стилю).

«Наша команда — це не просто виробники пива, майстри, що вміють перетворювати зерно та хміль у витончений напій. Сьогодні ми піднімаємо келих на честь всіх, хто вірив у нас, хто долучався до нашого шляху, і хто зараз разом із нами відчуває смак справжньої пивної перемоги»,відреагували на перемогу в компанії.

Пиво пивоварні «Правда» Leopolis Porter здобуло золото у категорії «Strong Porter» (Міцний портер), а пиво «Чорнобаївка» узяла золото у категорії «Strong Smoked Beer» (Міцне димне пиво), або rauchbier.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Пивоварня «Правда» (@pravdabrewery)

«Близько 150 професійних суддей оцінювали пиво у 74-ох категоріях, «Правда»змагалась з близько 2.5 тисячами зразків-претендентів з усього світу.

Наша #brewteam не буде покладати рук! Попереду чекають нові здобутки, та в першу чергу перемога нашої сильної держави!»,заявили у львівській пивоварні.

Photo credits: Instagram pravdabrewery; Facebook MOVA brewing co.

Читайте також: 

The Best Restaurant in Latin America 2023: опубліковано рейтинг найкращих ресторанів Латинської Америки

На Київщині посадовців військової частини продавали продукти у магазини та ресторани

У Нідерландах презентували березовий сироп

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi