В Україні дехто сприймає вживання Aperol Spritz як підтримку росії — The Washington Post - PostEat

пошук

В Україні дехто сприймає вживання Aperol Spritz як підтримку росії — The Washington Post
28-08-2023 0 484


Aperol Spritz настільки популярний, що цей коктейль практично асоціюється з літом у Європі, де поціновувачі напою юрмляться на внутрішніх двориках і біля барів, щоб поласувати коктейлем. Але в Україні є багато барів, які колись подавали напій, але тепер бойкотують його, посилаючись на рішення власника бренду Campari Group, яка продовжує роботу в Росії. Про це повідомляє The Washington Post.

Деякі бари пропонують тепер коктейль на альтернативній основі від інших компаній, а магазини відмовляються продавати продукцію компанії.

«У нас були склянки з назвою Aperol, і ми їх знищили або викинули на смітник», — розповів 29-річний Павло Лаврухін, бармен у «Squat 17b», хіпстерському місці, яке сховалося за житловим будинком у центрі Києва. У барі також викинули з меню слово «Апероль», перейменувавши коктейль у « Венеційський спрітц». Минулого місяця «Squat 17b» подав 110 напоїв із перейменованими назвами, 370 Negroni й 120 Boulevardier — усі без жодної краплі алкоголю від Campari.

Попри заяви італійської компанії Campari про припинення всіх рекламних акцій та скорочення до мінімуму свого бізнесу в росії, в Україні ці заяви сприймають як банальність, пише The Washington Post.

Росія поряд з Німеччиною, Францією, Італією та США є одним із ключових ринків групи Campari за продажами Aperol. У 2022 році компанія продала в Росії та в Україні близько 3% всього обсягу реалізованої продукції. У січні-березні цього року міжнародний продаж групи збільшився майже на 20%.

Читайте також:

У Китаї запрацював перший завод із виробництва штучного м’яса

Франція витратить 200 мільйонів євро на знищення надлишків вина

У Великій Британії з’явився протеїновий Snickers

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi