В Україні запрацювала перша мережа ферммаркетів - PostEat

пошук

В Україні запрацювала перша мережа ферммаркетів
15-09-2021 0 2428


Fermachi — українські ферммаркети, де на полицях будуть тільки українські продукти.

“Ми відібрали найкращі крафтові підприємства, які мають найвищі стандарти виробництва, сертифікати якості, а ще  філософію та розуміння, що українське повинно бути вироблено, як для себе. Ми були у всіх куточках нашої неньки та привезли найкраще, щоб ти насолодився смаком продукту, а не тільки втамував голод”, — розповідають Fermachi у Facebook.

Засновник Fermachi Іван Мірошніченко заявив, що це перші фермерські магазини, адже в них буде представлено продукцію виключно українських підприємств-виробників, кращих виробників здорових продуктів не промислового, а натурального та здорового харчування. У мережі ферм-маркетів у виробників є можливість безпосередньо представити та запропонувати свою продукцію відразу та напряму.

“Всі виробники сирів або молока, мають мати своє власне поголів’я, яке має утримуватись на природньому випасі та вигулі,  утримуватись на натуральних кормах. Всі м’ясні бренди та виробники широкого спектру якісної продукції, мають також власне поголів’я та виробництво м’яса. Такі самі вимоги і до виробників соків, овочів, рибної продукції і інших продуктів здорового харчування. Всі виробники та їх виробництва відповідають високим стандартам та вимогам якості утримання тварин, ведення виробництва та її переробки”, — пояснив Іван Мірошніченко у Facebook.

Фото: Fermachi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi