Відкриття ресторану “Одеса”: улюблена атмосфера, нове меню і шеф-кухар - PostEat

пошук

Відкриття ресторану “Одеса”: улюблена атмосфера, нове меню і шеф-кухар
10-08-2022 0 566

Партнери

Автор


“Одеса” – міський  ресторан з 40-річною історією. Вже втретє заклад відкривається в Києві. Цього разу під час повномасштабної війни та з новими викликами часу.  Тепер в команді “Одеси” новий шеф-кухар – Ігор Крамаренко. Він розробив меню на основі сезонних локальних продуктів. У стравах поєднуються українські традиції та сучасні техніки, які в тандему створюють сучасну українську гастрономію. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Ми наважились на важливий крок – оновити ідею закладу та перевідкритись вже втретє за десятиліття існування закладу. Ще більше уваги приділили меню і підбору локальних продуктів. Незмінною залишилась унікальна атмосфера “Одеси”, де є відчуття дому та любові. Ми приймаємо виклики часу, і попри війну хочемо й надалі зустрічати усміхнених гостей і помічати їхні щасливі обличчя від кожної замовленої страви”, – коментує співвласниця “Одеси”

Ресторан належить до мережі закладів Rose Family, яким займаються три покоління жінок. “Одеса” презентує сезонне меню з локальними продуктами. Тому тут можна знайти страви з баклажанів, позиції з фермерськими сирами, чорноморські устриці та салат просто з Привозу. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню:

  • Борщ з реберцями — 180 грн
  • Борщ з бичками по-одеськи — 200 грн
  • Перлова каша з рапанами — 390 грн
  • Салат з привозу — 260 грн
  • Грильовані овочі з бринзою — 180 грн
  • Кукурудза з овечим сиром — 145 грн
  • Картопля в золі з зеленим маслом — 95 грн
  • Парові вареники з вишнею, кремом та маковою крихтою — 220 грн

Київ, вул. Велика Васильківська 114

Текст та фото надані автором.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi